Xenia's day

Nallepeppu

Teksti:

P8090496P8090500
Nämä ylläolevat kuvat napsaisin eilen, mutta poika itseasiassa nukkuu täsmälleen samassa asennossa tuossa vieressä tälläkin hetkellä. Mahallaan pidän yleensä silloin kun olen vieressä vahtimassa, nukkuu näin todella paljon paremmin kuin esim selällään ja saapa samalla hyvää treeniä pään kannattamiseen kun kääntelee sitä puolelta toiselle.
Täällä ollaan nukuttu viimeiset kaksi yötä ihan kohtuu hyvin. Se eka syöttöväli on kaikkein pisin, yleensä 3.5 h, mutta sen jälkeen laskee 2.5-3 tuntiin ja sit ollaankin hereillä taas ihan virkeänä yleensä joskus kuuden maissa ähisemässä ja puhisemassa. Just kerroin tuossa into pinkeänä isälleni että sain nukuttua kaksi kertaa 2.5 h ja hän oli vaan silleen, että miten pärjäät. 😀 En kyllä tiedä mikä vastaus on, mutta onhan tuo ruhtinaallisesti kun vertaa siihen pieniin unipätkiin mitä ihan alussa oli. Nyt kyllä tätä kirjoittaessa haukottelen, mutta johtunee siitä, että ei ole yhtään kofeiinia veressä, ajattelin nyt testaa yhden päivän ajan kofeiinitonta kahvia jos se riittäisi piristämään (vastaus on näemmä ei:D)
Muutenkin menee kyllä hyvin. Poika painaa jotenkin jo tosi paljon kun häntä kantaa ja voi jestas mikä kiinnostus ympäristöä kohtaan. Pitää pitää kaksin käsin kiinni kun tää meinaa mennä kirjaimellisesti pää edellä joka paikkaan kun on sylissä. 😀 Hymyjä tulee vaikka millä mitalla ja muutenkin vauva ottaa tosi paljon enemmän kontaktia nyt. Joku vaihe meillä oli muutama päivä sit kun mikään muu ei kelvannut kuin syli ja rinnalla olo (ja nimenomaan mun syli), mutta se meni ohi yhtä nopeasti kuin alkoikin. Sen mitä ekan kanssa oppi oli se, että vaiheita tulee ja menee ja yleensä vauvan levottomuus ja tavanomaisesta poikkeava käytös liittyvät hyvin usein juuri niihin.
Tänään iltapäivästä lähdetään käymään koko konkkaronkka poliisilaitoksella kun pitää käydä näyttämässä sekä vauva, että tyttö, jotta saadaan passihakemukset eteenpäin. Huomenna saadaankin sit enkkuvieraat tänne ja reilun kuukauden kuluttua on meillä lähtö sinnepäin, ihanaa! 🙂
Mukavaa torstaita teille kaikille! Pidättekö te muuten vauvoja masullaan?

Lue myös

X