Xenia's day

Nellyn syksyä

Teksti: Anna.fi
Katsastin Nellyn syksyn valikoimaa ja tässä mainontaa lemppareistani. (ks. vasen sivupalkki ja kohta mainonta blogissa 🙂

Ensinnäkin mekkoja..Meillä on syyskauden avajaiset puolentoista viikon päästä ja tässä pohdiskelen uuden mekon hankintaa (juhlat on siis sellaiset, että pukeutumiskoodi on yleensä ”pikkumusta”).

Eniten miellyttää nuo alemman rivin kaksi vasemmanpuolimmaista. Jotenkin tuo liila viehättää älyttömän paljon..Ja sitten näitä mun lemppareita eli rennohkoja paitapuseroita.. Näitä mulla on paljon, ja mitä useammassa värissä, sen parempi. Kunhan vain jaksan käydä vaatekaappiani läpi, niin eiköhän tämän tyylisiä päädy blogikirppikseenkin..

Ylävasenta Selected Femmen puseroa olen sovittanut tummansinisenä ja on jäänyt mietityttämään. Hinta oli sen verran suolainen (n.60 €, tosin materiaalikin täydellistä), että pitää miettiä tarkkaan. Oli upea päällä ja vaikka en ole jakkuja lukuunottamatta olekaan olkatoppausten ystävä, niin tässä puserossa ne toimivat täydellisesti.. Ja koska syksy on alkanut, neuleet on kaivettava talvikätköistä..

Ylärivin keskimmäinen on täydellinen! Ja tuo ylärivin oikeanpuolimmainen muistuttaa vähän sitä Dueton neuletakkia, jonka koot loppui juuri ennen kuin ehdin tehdä tilauksen. Hintakin oli tässä neuleessa hyvä, eli hyvä vaihtoehto. 🙂

Jos Nellyn vaatteet kiinnostaa, niin sinne pääset mm tästä:

Lue myös

X