Xenia's day

Neuleista sekaisin

Teksti: Xenia

linkit kaupallisia linkkejä

Neulehulluus iskee aina syksyn ja talven kynnyksellä, niin tänäkin vuonna. Huomaan kääntyväni joko todella klassisten, pyöreäkaula-aukkoisten kashmirneuleiden pariin, tai vaihtoehtoisesti muhkeiden ja isojen mallien puoleen, jotka näyttävät mielestäni erityisen hyvältä pillifarkkujen kanssa. Heh, eipä täällä tosin muita farkkuja käytetäkään, ainakaan toistaiseksi. Mitäpä sitä hyvää pois vaihtamaan.

Alla ensin hieman inspiraatiota Pinterestistä!

pinterest

kuvat Pinterest boardistani Jumper

Ajattelin tässä neuleita netistä selatessani poimia teillekin kauniita yksilöitä vähintään suurimmaksi osaksi luonnonmateriaalina. Löytyi rentoa, myötäilevämpää, poolokauluksellista ja kietaisumallia. En osaa kertakaikkiaan  valita näistä omaa suosikkiani, sillä jokaisen kelpuuttaisin kaappiini ilomielin. Todella kauniita malleja ja värejä!

neuleet1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23

Täällä just kokkailen pojan kanssa peruna-porkkana-parsakaalia. Pojan soseiden maistelun myötä mä olen muuten itse löytänyt sosekeittojen maailmaan ja viime viikolla tuli tehtyä bataatti-kurpitsa-sosekeittoa ja palsternakkasosekeittoa. Eilen tein puolestaan maailman helpoimman sosekeiton, johon tuli muutama porkkana, sipuli, bataatti ja 8dl kasvislientä. Ainekset kuutioiksi ja kiehumaan kunnes ovat pehmeitä. Sit soseeksi ja perään vielä purkki kermaa/ruokakermaa/kaurakermaa. Tosi hyvää! 😛

Herkullista ja kaunista tiistain jatkoa! Oletteko te neuleiden lumoissa nyt talven lähestyessä?

Alla vielä tän hetken kamppikset

Lue myös

X