P4240302

Huulimeikki on mun meikissäni ehkäpä se tärkein juttu pohjan ohella ja tunnenkin oloni todella alastomaksi, jos en sipaise huulilleni edes jotain. Niitäkin kertoja on kun olen pitkän päivän aikana huomannut, että huulimeikki on jäänyt kotiin ja olen varta vasten mennyt ostamaan uutta huulipunaa/kiiltoa vain sen vuoksi. Addikti mikä addikti!

Sävyjen suhteen tykästyn milloin mihinkin kausien vaihdellessa, mutta yksi sävysuosikki on ja pysyy. Nimittäin persikkainen tai pinkki nude, joka sopii omille kasvoilleni paremmin kuin ruskeaan taittava kanssasisarensa. Mieheni mielestä nämä ovat kaikki aivan samansävyisiä, mutta olen eri mieltä. Jossakin on vahvempi pinkki pigmentti, toisessa persikkaisempi, kolmas on kiiltomaisempi ja hoitavampi ja neljäs taas mattamaisempi. Jokaiselle todella löytyy paikka minun meikkikaapistani, sillä vaihtelen näitä ihan fiiliksen mukaan ja mixmatchailen eri huulipunia ja huulikiiltoja päivästä toiseen.

P4240305

Vasemmalta alkaen ihan ensimmäisenä *Loreal infallible sexy balm – as if sävyssä. Tämä on todella kosteuttava ja jopa huulirasvamainen, mutta melko pigmenttirikas siitä huolimatta. Käytän tätä yleensä niinä päivinä kun on kiire enkä jaksa rajata huulia tai laitella päälle huulikiiltoa.

Toisena hääpäivän huulipunani eli Lancome Rouge in love – 230MKaunis, aavistuksen tummempi nude, joka korostaa omia kasvojen sävyäni kauniisti olematta kuitenkaan too much. Joillekin sopii värikkäät huulipunat hääpäivänä, mutta mä halusin pitää huulimeikin melko neutraalina (mutta ei liian vaaleana, ei näytä omalla kohdalla hyviltä kuvissa) ja korostaa silmiä.

Kolmantena Mac Cremesheen – Fanfare, joka on tainnut pysyä matkassa mukana jo todella kauan. Tässä on todella paljon pigmenttiä ja peittävyys ja kesto on ihan loistava! Näistä kaikista ehkä kaikkein persikkaisin sävy!

Guerlain kiss kiss – beige booster korostaa huulien omaa sävyä, on melko läpikuultava ja ”helppo huulipuna”. Rusehtavampi kuin muut, mutta ei niin paljon että kasvoilta lähtee kaikki väri pois!

Tämän hetken ehdoton suosikkini on Treat collection merkin – love letter sävy, joka on tainnut näkyä lähiaikoina kaikkein eniten kuvissani. Se on aavistuksen pinkimpi kuin muut ja toimii todella kauniisti arkimeikissä.

Alla huulipunat samassa järjestyksessä vasemmalta oikealle!

P4240312 P4240314

Tykkään käyttää huulikiiltoja sekä yksinään, että huulipunan päällä tuomaan hieman extraa huulimeikkiin. Näiden neljän lisäksi pakko mainita vielä Treat Collectionin Lipshine Beach Scene, jonka ostin pari päivää sit käydessäni Sara H:n luona kasvohoidossa, se on aivan täydellinen!

Nars lip gloss – super orgasm – sävyssä on todella kaunis ihan sellaisenaankin. Kuten allaolevasta kuvasta näkyy, siinä on aika kivasti pigmenttiä ja se näyttääkin todella kivalta ihan vaan pelkän huulenrajauksen kanssa.

Dior Addict gloss – 267 on valintani jos haluan lisätä huulimeikin päälle kuultoa ja aavistuksen helmiäistä vaaleaapunaista. Tämä pysyy todella hyvin ja plussaa tietysti siitä miten kaunis purkki on.

*Nyx butter gloss –  Creme Brûlée menee huulipunasta sillä se on aika pigmenttipitoista. Tätä käytänkin yleensä ihan sellaisenaan, tuoksu on tässä aivan mahtava ja väri todella kaunis!

Lumene Arctic Glow lip gloss – 04 on valintani jos haluan tuoda huulien sävyyn lisää persikkaisuutta. Jos huulipuna näyttää vaikka liian värittömältä, saa huulikiillolla kivasti taitettua sävyä haluaamansa suuntaan.. Olen huulimeikkiaddikti, sanoinhan jo!

P4240320

 

Sellaisia löytyy mun meikkikaapista, itseasiassa määrällisesti olen hieman rauhoittunut ja tämän vuoden puolella tainnut hankkia yhteensä kaksi huulimeikkiä eli ihan hulluksi en enää itseäni laskisi. Nyt on tosiaan ollut jo jonkin aikaa tällainen nudekausi, jotenkin se vaan miellyttää tällä hetkellä silmääni kaikkein eniten!

Löytyykö postauksesta teidän  suosikkeja?

*merkatut tuotteet saatu blogin kautta!

X