Xenia's day

New GHD:s

Teksti: Anna.fi
Noora soitteli mulle eilen ja pyysi mua käymään Bowssa. Painelin sitten kaupunkireissun yhteydessä siellä käymään moikkaamassa tyttöjä ja Elligaattoria (joka vain kasvaa ja kasvaa..), ja sain aikas kivan yllätyksen itselleni. Bowhun oli tullut eilen GHD:ltä uusia juttuja ja Bown tiimi lahjoitti mulle GHD:n gold classic stylerin ja aivan törkeän hyvän GHD:n narrow dressing brush tupeerauskamman. Kokeilin sitä jo tänään nutturakampaukseeni ja olen myyty!

Mun vanha GHD toimi vielä hyvin, mutta nyt se sai uuden kodin ystävältäni. Tämä uutukainen liukui hiuksilla kuin unelma, aivan kuten edellinenkin. Näitä saa Bowsta hintaan 149 €, ja tuo tupeerausharja irtoaa 18 €:lla. Sinne oli muuten tullut muitakin luonnonharjaksisia harjoja, jotka on kuulemma todella hyviä. Luonnonharjakset on hiuksille hellempiä kuin muoviharjakset, joten etenkin pitkähiuksisten kannattaa harkita luonnonharjas harjoja. 🙂

Loppuun vielä kuva kampaamo koira Ellistä..

hih, se on niiiin suloinen! Ainiin, ja hei, Bown sivuilla on edelleen käynnissä huomiseen asti se Redkenin Smooth Lock tuotepaketin arvonta, eli kannattaa käydä osallistumassa (arvonta löytyy täältä).

Nyt toivottelen teille mukavaa lauantain jatkoa!:)

Lue myös

X