Xenia's day

New home

Teksti: Anna.fi

Nyt ollaan tässä se kohta kolmisen viikkoa asuttu ja koti alkaa olemaan melkein kunnossa. Muutamia huonekaluja ja mattoja ynnä muita pieniä sisustusjuttuja tänne kyllä vielä tarvitaan, mutta hiljaa hyvä tulee ( toisin sanoen, palkkaa odotellessa.. :D).. Kuvailin teille nyt kotia kuvina, ja aloitetaan siitä kun meille tullaan sisään..

Tämä kuva siis otettu ulko-ovelta ja tuolla edessä olevan oven (joka on muuten ihan turha, ja odottaa, että nostetaan se pois paikaltaan meidän tässä asumisen ajaksi) takana on keittiö.. Sitten pari metriä eteenpäin ja valokuva siitä..

Tuolla edessä oikealla siis olohuone, ja tässä eteisen vasemmalla seinällä on kaksi ovea, joista toinen johtaa kylppäriin..

ja tarkempia kuvia kylppäristä..

Ja sitten meidän maailman pienin vessa (J:n mukaan).. 😀
 Ja koska kyseessä on maailman pienin vessa, pitää siellä olla myös maailman pienin käsienpesu allas (äidin mukaan).. 🙂

Sitten palataan eteiseen, käännytään ja otetaan kuva.. 🙂

Olen ylpeästi siivonnut kaikki talvisaappaat pois. Olisi parempi, ettei mikään takatalvi enää pääse yllättämään.. 😀 Sitten kuvaa ovelta olohuoneeseen päin..

Sitten kävellään sisään, käännytään vasemmalle, ja siellä on meidän makuualkovi..

Sitten kuvaa sohvalta keittiöön päin..

Ja kävellään keittiön ovelle..

Sitten kokonaiskuvaa keittiöstä..

Sitten toisesta suunnasta kuvaa meidän ruokapöydästä.. 🙂

Keittiöstä maisemat ovat olohuoneeseen päin tämännäköiset..

Ja eteiseen päin tämännäköiset..

Siinäpä se nyt oli. Tästä kämpästä tykkään ihan mielettömästi ja heti alkuun tuntui jo kotoisalta. Tuohon keittiöön kun vielä saisi maton, ja sit yhden lipaston ja apupöydän olohuoneeseen niin olisin iloinen. Sit olisikin enää jotain tauluja ja sellaista pientä seinälle laitettavaa hankkimatta, mutta niitä ajattelin ihan omista valokuvista suurentaa, että niillä kuvilla on sit joku merkitys.. 🙂 Mitäs tykkäsitte? Onko siellä muita juuri muuttaneita tai kohta muuttamassa olevia? <3

Lue myös

X