Xenia's day

New Nikon 1 V1

Teksti: Anna.fi
Nikonin ja mun yhteinen taival senkun jatkuu, sillä sain tänään yhteistyön merkeissä uutukaisen Nikon 1 V1 kameran. Ensi kosketuksen jälkeen voin sanoa olevani innoissani, toivotaanpi, että yhteinen matkamme jatkuu yhtä mutkattomasti tästä eteenpäinkin!

Nikon lähetti mulle 1 sarjan V1 rungon, ja siihen sopivat 1 NIKKOR VR 30-110 mm f/3.8-5.6 ja 1 NIKKOR VR 10-30 mm f/3.5-5.6 objektiivit. Testasin tuota 10-30 mm äsken ja ensi kosketukseltaan mielettömän hyvä objektiivi esimerkiksi korujen kuvaamiseen.

Ja tuolla 30-110 mm kuvailin useamman metrin päästä muun muassa näitä kuvia..

kamera onnistuu tarkentamaan pölyn, johon ei omalla silmällä edes kiinnitä huomiota.

Nämä pienikokoiset Nikon 1 sarjan kamerat soluttautuvat ikäänkuin perinteisten järjestelmäkameroiden ja pokkareiden välimaastoon. Kuvanlaadun luvataan olevan järjestelmäkameroiden laadun tasolla, mutta koko on tässä kamerassa paljon pienempi. Siksi näitä usein kutsutaankin minijärkkäreiksi, sillä ne yhdistävät molempien ääripäiden hyvät ominaisuudet. Nyt en malta odottaa, että pääsen kuvailemaan tällä asuja ja maisemia. Mulla on jo näiden muutaman yhteisen tunnin jälkeen sellainen fiilis, että tästä mä tulen tykkäämään, ja paljon! 🙂

Onkos teillä kokemuksia Nikonin 1 sarjan uutuus tuotteista? 🙂

Lue myös

X