Xenia's day

New York, New York

Teksti: Anna.fi
Olen niin innoissani, etten pysy housuissani. Me nimittäin lähdetään Monan kanssa lokakuussa New Yorkiin melkein viikoksi. Lähdetään matkalle yhteistyössä Rantapallon kanssa, joka on ohjeistanut meitä matkojen valinnassa ja varauksessa.
We (me and Mona ) have booked a trip to New York, I’m so glad!
Tsekattiin halvimmat hotellit Rantapallon hotellihausta..
Löydettiinkin ihan mahtava hotelli, josta juttua lisää myöhemmin..Kyseessä siis hieman keskustampana oleva hotelli, jossa oli kuntosali ja internet, se kun oli molempien ykköskriteerinä. 😀
Halvimmat lennot löydettiin puolestaan Rantapallon lentohausta
Lennot kustansi alle 600 € per nenä, eli ei mitenkään överisti. Meillä on sekä meno, että paluu yhdellä välilaskulla siten, että matkustusaikaa on kumpaankin suuntaan noin 12 h, ei paha siis!:)
Ylipäänsä Rantapallon ideanahan on kerätä yhteen eri matkanmyyjien hinnat ja laittaa ne hintajärjestykseen edullisemmasta kalliimpaan. Näin saa selville sen ostopaikan, mistä matkan saisi valitsemanaan ajankohtana halvimmalla. Rantapallolla voi hakea myös yhdistettynä hotellia ja lentoa, jolloin molemmat matkan komponentit tulee ostettua samasta osoitteesta. 
Kannattaa kuitenkin ennen varausta tsekata myös nuo erilliset haut, sillä välillä voi eri matkanjärjestäjät tarjota eri hintoja hotelleille ja lennoille!:) Tietenkin jos sama matkanjärjestäjä tarjoaa edulliset hinnat sekä lennosta, että hotellista, voi matkan varata tätä kautta!:)
No mites sitten tuo matkakohde? No, sanotaan näin, että me molemmat ollaan aivan innoissamme tästä. Ollaan soiteltu puolin ja toisin kunnon maraton puheluita, ja miehet on nauraneet vieressä meidän hysteeriselle naurulle ja intoilulle. Haha, sanoinkin just sitä, että mitäköhän siitä tulee kun laitetaan kaksi Duracelia yhdessä liikenteeseen!! 😀 
Kävin lukemassa Rantapallon sivuilta tätä New Yorkista kertovaa artikkelia, josta saa aika kattavan, mutta samalla tiivistetyn kuvan siitä, mitä meillä on edessä. Tää pisti varsinkin silmään..
Vaikka emme voikaan kokea uudenvuodenvaihdetta, saa tästä aika kivasti osviittaa siihen, mitkä on ne ”must see”-paikat. Lisäksi artikkelissa on hyödyllistä tietoa niin hotelleista, lennoista kuin liikkumisestakin. Miettikää nyt, New Yorkissa on yli 20 miljoonaa ihmistä, joten aikamoinen suurkaupunkihan siinä on kyseessä kun vertaa meidän pikkuiseen Helsinkiin tai ylipäänsä Suomeen!! 🙂
Minähän olen innostuvana ihmistyyppinä käyttänyt jo tuntitolkulla aikaa New Yorkin juttujen googletteluun ja selvittämiseen. Meille kummallekin kaupunki on vielä uusi, vaikka molemmat ollaankin USA:ssa jo ennen käyty (ja molemmat vieläpä Miamissa, mikä sattuma:D). Kohta ollaan kuitenkin yhdessä tällaisissa maisemissa..
kuvat google / photos google


Mä olen aivan liian innoissani!! 😀 Nyt vaan vielä kuukauden verran odottamista ja sit matkaan! Kertokaa hei New Yorkissa käyneet kaikkia vinkkejä, jos jotain tulee mieleen liittyen liikkumiseen, syömiseen, nähtävyyksiin tai oikeastaan mihin tahansa! Kiitos ja kumarrus, jos jaksatte ne jakaa meidän kanssa!:)
Do I have to say, how excited I am. We still have to wait for a month, but after that… It will be such a fun trip. Hey, if you have anything in your mind, please share it! 🙂

Lue myös

X