Xenia's day

Newbies

Teksti: Anna.fi
Viikonlopun uutuuksien kurkistusta..

Ihana, ihana, ihana! Harmi vaan, että mä en voi pitää mitään kutisevaa, siksi kaikki villainen ja akryylinen on täysin NoNo mulle.. Kiitti mamma, perin tämän sulta! 😀 Kuvioidun neuleen löydät täältä.

Parka on trenssin lisäksi syksyn kuumin juttu.. Mulla on aikas ihana parka, jota en ole vielä edes blogin puolella näyttänyt, mutta etteköhän te sen näe hyvinkin pian!! 😉 Tämän mustan Saint Tropezin parkan löydätte täältä.

Suloinen villakangastakki on jokaisen naisen perusvaatekappale talveen. Mulla on tuollainen tummansininen, jonka löysin viime vuonna hullareiden mallikappaletangosta. Tuo kaulus on irroitettava, jos se on jonkun silmään liian tyttömäinen. 🙂 Viininpunainen löytyy täältä, sininen täältä ja musta versio täältä.

mekkoja, mekkoja ja mekkoja. Minä pidän kovasti siitä, että vyötäröä korostetaan vyöllä, mun mielestä kun vyötärö on alue, jota ainakin itse haluan mielelläni korostaa. 🙂 Olen monesti kokeillut sellaista pussimaista mekkoa, joka on kireä takapuolesta, ja voin sanoa,että mun kropalle sellainen ei sovi sitten ollenkaan. Mulla on kuitenkin takapuoli ja hartiat, mutta aika pieni vyötärö, ja sillä tavalla korostan vaan niitä leveämpiä kohtiani ja piilotan sen ”parhaan puoleni”. Toki, jokainen pukeutuu juuri niinkuin huvittaa, mutta ainakin itse olen todennut, että olo on itsevarmin kun olen pukenut sellaista mikä on mun kropalle imartelevinta. 🙂 Nonni, kauheat selitykset taas tähän väliin. 😀 Klassisen 2 in 1 mekon löydät täältä, mustan pitsimekon täältä ja sinisen mekon täältä.

Tää mekko on todella kaunis, tykkään noista yläosan koristeista ja molemmat väritkin on mieleen!:) Tummansininen versio täältä ja nude versio täältä.

Neulebleiseri, joka menisi tavallista bleiseriä helpommin takin alle. Mulla ainakin syksyisin ja talvisin vähenee bleiserin käyttö, kun takin alle en sellaista jaksa änkeä. 😀 Musta täältä ja harmaa täältä.

Mulla on melkein samanlainen mekko, kuin tämä musta tässä. En voi korostaa sitä, kuinka paljon tykkään Peplum helmasta, se vain korostaa illuusiota tiimalasivartalosta!:) Musta mekko täältä ja leopardikuvioinen täältä.

Mulla on etsinnässä hyvä biker, ja se onkin oikeastaan ainoa juttu, mitä mä ihan oikeasti lähden etsimällä etsimään Dubaista/NYC:istä..Tuo karvakauluksinen on aika herkku, mutta yllättäen kaikkein kalleinkin. Toisaalta, nahkatakki nyt ei välttämättä kauheasti kulu, ja siksi siihen voisikin panostaa vähän enemmän.. 🙂 Ylävasen täältä, yläoikea täältä, alavasen täältä ja alaoikea täältä.

Keskimmäinen olisi upea syksyisiin juhliin. Reunimmaiset toimisi niin pikkujouluissa kuin uudenvuoden juhlissa.. 🙂 Vasen täältä, keskimmäinen täältä ja oikea täältä.

Raitaneuleet toimii aina, mä löysinkin jo omani sellaisena valko-khakinvihreä raidallisena. Olen yllättynyt kuinka paljon tykkään tuosta maastokuvioisesta paidasta, siinä olisi jotain sellaista, mitä en voisi kuvitella päälleni, mutta joka kiehtoo kovasti.. Pitäisi päästä kokeilemaan.. 🙂 Vasen neule täältä, keskimmäinen paita täältä ja oikea neule täältä.

Omat over the knee bootsit löysin viime viikolla, ja olen niille aivan myyty. Tässä yksi vaihtoehto korkeita korkoja rakastavalle!:) Bootsit löydät täältä.

Mikä on teidän lemppari? 🙂

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X