Keskusteltiin yksi päivä J:n kanssa siitä, minkä merkin valitsee jos pitäisi valita joku urheiluvaatteisiin erikoistunut merkki. Meidän molempien vastaus oli Nike. Aloin miettimään syitä siihen ja totesin Niken ensinnäkin valmistavan silmäämiellyttäviä vaatteita, mutta myös vaatteita, jotka ajavat asiansa urheilun aikana. En ole itse kertaakaan pettynyt heidän tavaroihinsa ja esimerkiksi tämänhetkinen lempparein treenitoppini on heiltä. Se on sekä mukava, että tukeva päällä ja siirtää kosteuden pois iholta..

Nike storehan löytyy Kampista, mutta heidän nettikaupassaan valikoima on todella hyvä. Sieltä löytyi sellaisia värejä, mitä ei kaupassa näkynyt ja kokojakin on reilusti enemmän. Jos siis joku koonpuute on jäänyt harmittamaan, kannattaa tsekata TÄÄLTÄ.

Urheiluliivit

Tämä Nike Definition Racerback urheiluliivi on tarkoitettu keskitason aktiivisuuteen. Sen löydät TÄÄLTÄ.

Nike Victory Adjust X-Back treeniliivi on Niken valikoiman tukevin malli, joka tarjoaa korkeaa tukitasoa kaikenlaiseen liikuntaan. Tämän treeniliivin tietoihin pääset TÄÄLTÄ.

Nike Pro Victory Compression Sports Bra tarjoaa aivan älyttömän herkullisia värejä, mutta myös tarvittavan tukitason keskitasolla. Tämä soveltuu esim pyöräilyyn ja tanssimiseen. Nämä herkulliset värit löydät TÄÄLTÄ.

Nike Victory Contour Sports Bra tarjoaa sekä tukea, että muotoa. Tämä urheiluliivi on edellisen tapaan varustettu keskitason tuella, mutta lisäksi se muotoilee povea. Tämän topin tietoihin pääset TÄÄLTÄ.

Nike Shape Swoosh Womens Sports Bra on Niken urheiluliiveistä kevyimmän tukitason omaava. Nämä kauniin väriset topit soveltuvat esim punttisaleiluun ja joogaan. Tämän topin löydät puolestaan TÄÄLTÄ.Livestrong Pro Sports Bra tarjoaa minimalistista muotoilua, mutta silti maksimaalisen tuen. Täytyy sanoa, että vaikka en itse osaakaan treenata pelkällä liivillä, jos niin tekisin, niin tuo keltainen olisi the one! 😀 Nämä topit löydät TÄÄLTÄ.

Urheilutopit

Nike Dri-Fit Tight Rib trainings top on myötäilevä ja poistaa kosteuden iholta. Sen tietoihin pääset TÄÄLTÄ.

Tämä Nike Shape Womens Sports Bra löytyy multakin valkoisena ja en voi kuin kehua. Siinä on sisäänrakennettu liivi, joka tukee paljon paremmin kuin esim H&M:n erilliset treenitopit ja tämä soveltuu saleiluun mitä parhaiten. Tämän ihanuuden löydät TÄÄLTÄ.

Ja niitä värejä! Itse ainakin tykkään väreistä missä hyvänsä ja liikunta ei muodosta poikkeusta. 😀 Tämä Nike Shape Twist Womens Sports Top tarjoaa samaa kuin tuo edellinen. Tukea, mukavuuttaja kuivan ihon. Tuo pinkki on ihana!! 😀 Tämän kaunokaisen löydät TÄÄLTÄ.

Tässä topissa ihastuin selkäosaan ja väreihin. Nike Classic Shared Athlete tarjoaa tukea tennikseen, mutta miksei myös muuhun aktiviteettiin. Tämän tietoihin pääset TÄÄLTÄ.Nike Tie Break Graphic on älyttömän hieno. Nuo kuviot sivuilla tuovat siihen jotain ja sisäänrakennettu urheiluliivi mahdollistaa kunnon tuen. Tämän topin löydät TÄÄLTÄ.

Urheilutrikoot ja shortsit

Nike Legend Tight Fit on se klassikojen klassikko, jota löytyy myös muissa väreissä kuin mustana. Näistä on kokemukseni mukaan lähes aina koot loppu kaupoissa. Tämän trikoon tietoihin pääset TÄÄLTÄ.

Nää mulla on mustana ja en voi kuin suositella. Tuo leveä vyötärönauha ei purista vaan istuu kauniisti päällä. Pituutta saa myös säätää itse eli kaikin puolin täydelliset. Nike Dri-Fit Calienten tietoihin pääset TÄÄLTÄ.

Sitten kun on kesä, haluan ehdottomasti treenishortsit ja nimenomaan tällaiset myötäilevät. Nämä Nike Pro Core II Compression shortsit toimivat hyvin treenatessa kankaan paksuuden ja jäykkyyden vuoksi. Itse ottaisin mustat shortsit, mutta tämä löytyy valkoisenakin vaihtoehtona. Tietoihin pääset TÄÄLTÄNää shortsit on mun lempparit ja aionkin hankkia nämä kesäksi. Nämä Slim Fit shortsit muotoilee vartaloa kauniisti ja ovat paksua ja jämäkkää kangasta. 🙂 Näiden tietoihin pääset TÄÄLTÄ.

Urheiluvaatteita ei tarvitse olla mitenkään älyttömän paljon, mutta kokemukseni mukaan laatu tekee treenistä mukavamman. Varsinkin Niken treenitopit ovat puhdasta rakkautta, niin mukavia, mutta jämäköitä ne ovat päällä.

Kertokaas, onko teillä joku lempi merkki mitä urheiluvaatteisiin tulee?

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X