Xenia's day

Nimiäisten suunnittelua

Teksti:

Desktop197
Meidän vauvan nimi oli päätetty jo ”hyvissä” ajoin ennen syntymää eikä mitään muutoksia ole sen jälkeenkään tullut. Ystävät ja perhe kyllä tietävät jo nimen, mutta haluamme siitä huolimatta pitää nimiäisjuhlat, jossa juhlistetaan meidän pientä miestä ja kasvanutta perhettä.
Mä olen juhlasuunnittelija henkeen ja vereen. Tykkään ihan älyttömästi etsiä erilaisia koristeluita ja pohtia ruokalistaa. Lähes poikkeuksetta homma onkin mennyt niin, että minä olen vastuussa suolaisista ruuista ja sit ulkoistan kakkuhommat jollekin osaavammalle taholle. Kaipa sitä voisi tuotakin treenata, mutta ehkä nimiäiset ei ole se paikka, johon lähteä ensimmäisenä kokeilemaan. Mies on kyllä sanonut olevansa vapaaehtoinen kakkujen syöjä (kuinka jaloa!), mutta rehellisyyden nimissä en viitsi ottaa nyt mitään ylimääräistä stressaavaa lautaselleni vaan keskityn siihen minkä osaan ja jätän muut hommat muille.
Värimaailma tulee olemaan sinertävää, valkoista, harmaata ja vihertävää ja kakku onkin jo suunnitteilla, siitä tulee niin hieno! Kakun lisäksi haluamme juhlapöytään cake popseja samassa sävymaailmassa ja sen lisäksi jotain kauniita pikkuleipiä, jotka nekin jäljittelevät samaista teemaa. Loput onkin sit mun heiniä eli voitte arvata kuinka täällä on netin juhlakauppoja googleteltu melkoiseen tahtiin aina iltaisin (kun pitäisi mennä nukkumaan).
Lisäilenkin tähän alle muutaman oman suosikkikauppani mitä tulee koristeluihin ja olisin kiitollinen jos tekin linkkaatte omia suosikkejanne jos ne eivät tässä listassa ole! 🙂

  • https://www.popupkemut.fi
  • https://www.juhlamaailma.fi
  • https://www.serpentiini.fi
  • http://juhlahumua.fi
  • http://www.juhlacenter.fi
  • http://www.decorahouse.com/etusivu/

Näitä tuli itseasiassa koluttua läpi jo viime kesäisiin häihimme, joten valikoimaa on häistä nimiäisiin ja polttareista synttärijuhliin!

X