Xenia's day

Nopea arkimeikki

Teksti: Xenia

Joskus kauan sitten meikkasin huomattavasti nykyistä enemmän. Muistan jopa sen kuinka kaupassa työskennellessäni laitoin sellaisia itse liimattavia irtoripsiä joka päivä, siinä missä nykyisin sellaisia jaksaa laittaa aivan todella harvoin. Olen siis laiska meikkaaja. Näin pohjustuksena.

Mä olen meistä se, joka hoitaa lapset päiväkotiin ja mies puolestaan hakee heitä työpäivänsä jälkeen. Toisin sanoen aamu on yhtä kaaosta. Siksi kaikkein ideaalein tilanne olisi se, että heräisin ennen lapsia, mutta se on kovin vaikeeta kun he ovat hyvin usein melkoisia aamukukkujia. Siispä mun oma aika on se kun saan molemmat noin viideksi minuutiksi katsomaan lastenohjelmia aamupalan jälkeen. Ei parane siis tehdä hommaa liian monimutkaisesti.

PA290278

En ole siinä mielessä merkkiuskollinen, että käyttäisin aina vaan yhtä ja samaa tuotetta. Esimerkiksi pohjassa tykkään vaihdella tuotetta aina tilanteen mukaan, välillä hieman paksummin ja välillä ohuemmin. Ehkä sellaisena yhtenevänä tekijänä kaikissa suosikkipohjameikeissäni on kuitenkin se kuulaus ja luonnollinen lopputulos, minkä ne antavat. Ennen halusin paljon peittävämpää lopputulosta, nyt en niinkään välitä, jos ihon luonnolliset värierot näkyvät.

Tässä meikissä olen käyttänyt Madaralta pr näytteenä jo ennen kesää saatua City CC voidetta, joka on aivan huikea. Se peittää ja tasoittaa ihon sävyä kevyesti ja jättää todella raikkaan ja freesin ilmeen. Ja mikä parasta, se on luonnonkosmetiikkaa!

Silmänaluseni ovat jostain kumman syystä hyvin usein tummat, lieköhän hampaita tekevällä lapsukaisella osansa asiaan? Joka tapauksessa. Tuo Helena Rubinsteinin Magic Concealer on kulkenut matkassa mukana jo kauan. Eikä syyttä! Se nimittäin todella freesaa katsessa!

CC-voiteen päälle lisään tuota Kora Organicsiltä pr-näytteenä saatua hohtovoidetta, joka todella toimii. Mä pidän suuresti kaikista nestemäisistä highlightereistä, sillä koen niiden tuovan puuterimaisia sisaruksiaan heleämmän lopputuloksen. Tai jos oikein kunnolla halutaan heleyttä, niin sit laitetaan kumpaakin. Nestemäistä alle ja puuterimaista päälle.

Kaiken tämän päälle levitän vielä Bohon aurinkopuuteria ja Narsin kulttimaineen saavuttanutta Orgasm sävyistä poskipunaa, joka on ollut oma suosikkisävyni jo vuosikaudet. Puuteria käytän nykyisin todella harvoin, en jotenkin koe sitä enää yhtä lailla tarpeelliseksi.

PA290339

Pohjan jälkeen on aika keskittyä silmiin ja huuliin. Lumenen Nordic Noir ripsari on ollut nyt todella kovassa käytössä pari kuukautta ja alle lisään extravolyymiä halutessani Lumenen Nordic Volume lash primeria. Just viime viikolla ostin molempia uudet purkit ja mammakin osti näitä kokeiluun.

Kulmat pistän kuosiin Nyxin kulmakynällä sävyssä ash brown ja lopuksi lisään huulille yleensä pelkästään vähän huulipunaa, kuten tuota Bohon 311 sävyä, joka on todella kaunis arkisävy. Sellainen huulten sävyä korostava väri mulla! Jos haluan hieman extraa, lisään vielä esimerkiksi Burt’s Beesin ässämix-karkeilta tuoksuvaa huulikiiltoa sävyssä blush, jonka olen saanut aikoinaan pr-lahjaksi. Tekis mieli syödä tämän purkin sisältö.

PA290342

Aikaa tähän ei mene kuin vajaa viisi minuuttia, mutta lopputulos on silti tarpeeksi huoliteltu, että jaksaa katsoa itseään aina peilistä ohi kulkiessa. Mä pidän kyllä siitä, miltä näytän meikittäkin, mutta jotenkin tuo meikkihetki valmistaa mut päivään ja olo on skarpimpi jos on vähän jotain kasvoilla.

Minkälainen on teidän arkimeikkinne? Löytyykö teidän meikkipussista samoja tuotteita?

ps. Tämä aamu oli tosi kummallinen. Lapset nukkua tuhisi 8.30 asti ja mä ehdin tehdä vaikka mitä sitä ennen. Toisaalta syynä saattaa olla se, että täällä kukuttiin taas välillä 2-3. Ne ihanat hampaat. Luojan kiitos mä pärjään kohtuu pienellä unella, muuten olisi tämän pienen kundin kanssa ollut paljon vaikeampaan, sen verran herkkäunisempi on ollut kuin siskonsa!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille. Nyt on kyllä syyssäiden syyssää!:)

 

 

 

Lue myös

X