P4030174 P4030166 P4030168

neuletakki: Chiara Forthi (*tämä)

mekko: Chiara Forthi (*tämä)

kengät: Stuart Weitzman (*vastaavat)

laukku: Chanel (*vastaava)

Mitä ihaninta maanantaita teille kaikille! Miten ihana fiilis tuleekin kun herää kauniiseen auringonvaloon! Viikonloppu oli aivan ihana. Täynnä kaikkea rentoa tekemistä, hyvää ruokaa ja rentoutumista. Eilen tytön mennessä päiväunille päätin etten teekään mitään tehokasta ja järkevää. Ajattelin kyllä jo siinä hyvän kirjan parissa rentoutuessa, että tämän ajan voisin käyttää jotenkin mahdollisimman tehokkaasti, mutta onneksi pitäydyin lukemisessa, olo oli nimittäin sen jälkeen todella latautunut ja virkeä.

Täällä vietetäänkin huhtikuun viimeistä viikkoa ja juuri kalenteria kurkatessa totesin, että loppuviikolle ja vappupäiväksi on vaikka mitä ihanaa kalenteriin merkattuna.

Tää asu on jo vähän vanhempi, ehkä kolme viikkoa vanha, mutta jäänyt jostain syystä täysin huomiotta. Mekko joutuikin tämän käytön jälkeen jo ”liian pieni” -pinoon odottamaan sopivaa aikaa pukea se taas päälle, vatsa on jotenkin kasvanut tässä viimeisen 5-6 viikon aikana ihan valtavasti ja on omaan silmääni jo nyt lähes yhtä iso kuin tytön kanssa aivan loppusuoralla, näissä kuvissa näyttääkin tähän nykyiseen verrattuna vielä melko sirolta.

Asun neuletakki on noussut suosikikseni ja se onkin löytynyt päältä vaikka kuinka paljon. Jotenkin se vaan värinsä ja mallinsa puolesta menee niin kokomustan kuin minkä tahansa muunkin värisen asun kanssa. Maximekot, trikoiset mekot, neuletakit ja pitkät topit ovatkin olleet normaalivaatteiden puolelta toistaiseksi mun raskausajan pelastus, enkä usko että tässä nyt enää seuraavan parin kuukauden aikana ihan hirveästi muutosta tulee. Varsinaisia äitiysvaatteita mä en ole ostanut kovinkaan montaa, mutta yksi asu itseasiassa tulossa lähes täysin äitiysvaatteiden ympärille puettuna.

Suurin osa yläosistani eivät anna myöten vatsan kohdalta ja kaikki ei-napitettavat, väljät puserot ovat todella epäimartelevia tällä hetkellä kun kangas on vatsan kohdalta aivan pingottunut ja muualta löysä. Vaikken ihan hirveästi rahaa haluakaan äitiyspuolen juttuihin laittaa niiden lyhyen käyttöiän vuoksi, en voisi elää ilman  treggingsejä ja esimerkiksi kauluspaitaa äitiyspuolelta. Toisaalta, kauluspaita menee kyllä aika kivasti myös perusmallisena jos sitä pitää auki vaikkapa pitkän topin kanssa. Hyvä puoli noissa mama-vaatteissa vaan on se, että voit valita sen oman kokosi ja vatsassa on silti tilaa. Normilinjastojen vaatteissa kun tulee helposti se ongelma vastaan, ettei vaate oikein istu mistään muualta kuin vatsasta jos päätyy isompaan kokoon.

Nyt kupillinen kofeiinitonta teetä, jonka bongasin eilen kaupasta. Mä tykkään ihan älyttömästi enkkujen tavasta juoda tummaa teetä maidolla ja olin aika innoissani kun earl greytä löytyi kofeiinittomana vaihtoehtona. Olen pyrkinyt siihen, että joisin päivässä maximissaan kaksi pienehköä kuppia kahvia tai vaihtoehtoisesti yhden kahvin ja teetä siihen päälle. Jotenkin olisi kuitenkin kiva juoda näiden lisäksi välillä jotain muuta kuin pelkkää vettä, joten tämä on mielestäni aika hyvä vaihtoehto ja tietyllä tavalla tuo pieniä ihania hetkiä koulu/työhommien keskelle. On se nimittäin ihan eri asia näpytellä konetta kun on höyryävä kuppi kuumaa vieressä, en varmaan ole ainut joka näin ajattelee.

Aurinkoista ja energistä viikon alkua teille kaikille! Mitäs tykkäätte tästä hyvin simppelistä asusta?

*kaupallisia linkkejä.

 

X