Xenia's day

NYC – pakkaus

Teksti: Anna.fi
Hmm, tää on oikeasti vaikeeta. Toiset on todella hyviä pakkaajia, mutta mä en valitettavasti ole perinyt tätä piirrettä itselleni. Yritän pärjätä Nykissä mahdollisimman vähällä, ja sehän vaatii tietenkin suunnittelua. Ollaan matkassa yhteensä lentoineen kaikkineen se seitsemän päivää. Tässäpä vähän pakkaussuunnittelua:

Lentokoneeseen laitan varmaan Juicyn rentoiluasun ja Converset, jotka saan toivottavasti ensi viikolla postissa. Sen lisäksi otan yhdet tummat farkut, yhdet mustat housut ja puseroita ehkä neljä. Siistimmäksi jutuksi iltamenoja varten sitten hame ja musta mekko, joita voi sitten asustella mieleisekseen. Takiksi otan trenssin, se kun on helppo pakata kassiin. Urheilukamat tulee myös mukaan, me kun ajateltiin kuntoilla sielläkin, ja Converseiden lisäksi otan mustat saappaat ja simppelit korkkarit.

Sitten asusteita..

Kumpa se jäisikin tähän. Mutta ei.. Sen lisäksi mukaan lähtee muun muassa seuraavia juttuja..

tietokone, ipad ja puhelin, sekä kaikkien edellisten piuhat. Kamera, laturi, adapteri, suoristusrauta, passi, lompakko, liput (:D), kalenteri, lääkkeet ja kosmetiikka. Ajateltiin tosin yhdistää voimavaramme ja raahata kaikkea kosmetiikkaa yksin kappalein. Eipähän tule niin painava käsimatkatavara. 😀 Huh, nyt lyö pää ihan tyhjää. Tiedänpähän sit mistä tulla katsomaan kun on pakkaamisen aika. 🙂

Kivaa lauantai-iltaa!:)

Lue myös

X