Xenia's day

NYC:in toivelistaa

Teksti: Anna.fi
Kävin tänään kaappeja ihan siksikin läpi, että saisin kartoitettua hieman niitä juttuja, joita en todellakaan tarvitse matkoiltani. Neuleita ja housuja mulla on aivan riittämiin, mutta muutamat jutut loistaa poissaolollaan. Tein pientä listaa siitä, mitä voisin lähteä sieltä katsastamaan..

Haluaisin Mulberryn klassikkohuivin lisäksi jonkun toisen lämpöisen (sekä materiaaliltaan, että väriltään) huivin. Lisäksi haluaisin lämpimän pipon sellaisessa matkussa, että se ei kutita, ja mielellään tietenkin yhteensopivana huivin kanssa.

Mustat nahkahanskat multa uupuu kokonaan, lempparit sanoi itsensä irti viime talvena ja haluaisin jotkut simppelit käsiäni ”koristamaan”. Onhan nämä Polyvoresta poimitut Hermesin hanskat aika hienot, mutta on kuitenkin sellaista kulutustavaraa (ja hävitettävää tavaraa:D), että en uskaltaisi panostaa niihin.

Lisäksi aivan ehdoton juttu on Uggit mustana, ne kun toimii kaiken kanssa, ja on aivan pirusti halvempia Jenkeissä kun täällä. Muistaakseni katsoin Jenkkien sivuilta, että nuo perus Uggit maksaa Jenkeissä euroihin muutettuna noin 120 €, kun ne on täällä paikasta riippuen lähemmäs 200€ .

Luonnonvalkoisia puseroita tarvitsisin yhden tai kaksi kappaletta. Niitä kun voi kauniisti asustaa värikkäisen alaosien ja huivien avulla ja mulla on melkeinpä enemmän kaiken maailman värikkäitä puseroita.

Lisäksi viimeisenä ajattelin katsoa tuota kauan kuolailemaani kelloa, jos se vaikka sopisi ranteeseeni. Kaiken kaikkiaan, yritän ajatella siten, että panostan Jenkeissä vain niihin juttuihin, joiden tiedän siellä olevan edullisempia, sillä pian NYC:in matkan jälkeen me painutaan J:n kanssa Dubaihin. Näiden lisäksi mulla on vielä pari juttua korvan takana, muun muassa aivan ihana laukku…….. 😉

I was thinking about things that I need (or really want :D) from NYC. Black leather gloves, warm scarf in neutral tone, black Ugg boots, simple beanie, white blouses and Michael Kors watch in rose gold tone. I have to think what is more affordable in Us since we have a trip to Dubai after NYC. The rest will be bought from Dubai of course.. I have also something very special in my mind.. Maybe a beautiful bag….. 😉

Lue myös

X