P8240113

Kirjoittelin teille jonkun aikaa sit noista NYX-merkiltä hankituista huulenrajauskynistä, jotka saa multa suuren peukun ensinnäkin väreistä, mutta etenkin yleisestä hinta-laatusuhteesta. Samassa postauksessa mulle vinkattiin siitä, että ko merkiltä löytyy myös hyvä, Anastasia Beverly Hilsin Brow wiz-kulmakynän ”vastine”, NYX micro brow pencil-kulmakynä ja pitihän se käydä hakemassa kokeiluun.

Ja kyllähän tämä on hyvä. Hintaa on noin puolet Brow Wiz-kulmakynän hinnasta, ja bonusta tietenkin siitä, että tätä saa ostettua  Porvoosta toisin kuin tuota kalliimpaa sisarustaan. Ero on mun mielestä siinä, että tämä on kovempi ja tätä saa käyttää ronskimmin kuin Brow wiziä. Sävyvalikoima on ihan huikea ja mulla on ash brown, joka on nimensä mukaisesti harmahtava ruskea. Mulle ei nimittäin sovi yhtään sellaiset lämpimän ruskeat kulmat vaikka tukka itsessään lämpimämpi sävyltään onkin!

NYX merkillä tosiaan on vaikka mitä hyviä tuotteita ja kuten sanottu, hinta on mukavan edullinen. Huulenrajauskynän ja kulmakynän lisäksi kovassa käytössä on tuo Butter gloss, joka tuoksuu niin hyvältä, että sitä voisi syödä!

Ehdottomasti suuri peukku kulmakynälle. Sanoisin että Anastasia Beverly Hills on ehkä vielä ihan aavistuksen parempi, mutta ei kaksinkerroin kuten hinnasta voisi päätellä! 🙂

Lue myös

X