Xenia's day

Off shoulder pusero farkkujen kaverina

Teksti: Xenia

P5190142P5190148P5190164P5190155P5190161

pusero: NAKD (vastaava)

farkut: Bubbleroom (nämä)

kengät: Toms

laukku: Mulberry (vastaava ja vastaava)

aurinkolasit: Tom Ford

Meitä on lähiaikoina hellitty jo varsin kesäisillä säillä ja sehän tarkoittaa tietysti kesävaatteiden ja -kenkien kaivamista kaapin perukoilta. Juuri sain muuten pari päivää sit taas Hennesin jonkun kuvaston, joka yllätys yllätys oli täynnä kaikkea todella kivaa. Oon ihan satavarma, että tämä on joku päänsisäinen juttu, että juuri silloin kun suurin osa jutuista ei mahdu päälle, on kokoelmat täynnä toinen toistaan kauniimpia shortseja, hameita, mekkoja ja niin edelleen.

Täällä mennään siis edelleen aika lailla mukavuus edellä, mutta osa vaatekaapista käy edelleen päälle, kiitos väljien mallien. Tämä off shoulder-pusero esimerkiksi, josta pidän todella paljon. Ja tätä mallia muuten riittää tällä hetkellä niin mekoissa kuin paidoissakin. En vain viitsi nyt ostaa uusia juttuja kun en niiden istuvuutta voi tällä 40 cm kasvaneella vyötärölläni kokeilla. Kyllä, mittasin sen eilen kun osui mittanauha hyllyä siivotessa eteen ja otettiin vielä miehen kanssa kisa siitä kumpi arvaa lähemmäs. Mä sanoin et 100 ja mies et 95, mutta ei, 105cm oli navan kohdalta. 😀 Ilmankos tuntuukin vähän hankalalta paikallistaa mitään vatsalihaksia kun ovat melko venyneessä tilassa. Muutenkin olo on sellainen ettei oikein tiedä missä kroppa alkaa ja loppuu ja usein törmäilen ties minne mahani kanssa.

Joka tapauksessa. Stretch-farkut on mun suurin ystävä kun ne menevät belly beltin avulla vielä aika kivasti jos yläosana on tarpeeksi pitkä yksilö. Sen lisäksi ajattelin selvitä tämän alkukesän midi- ja maximekoilla sekä hame +  toppiyhdistelmällä. Löysin Hennesiltä nimittäin täydellisen kynähameen ihan mammaosastolta, joka tuo kivaa vaihtelua alaosiin. Laitan muuten sit näitä muutamia hankkimiani mammajuttuja myyntiin myöhemmin kunhan maha on poissa eli pysykää kuulolla kunhan sen aika koittaa, eipä tässä laskettuun aikaan ole enää kuin reilu 5 viikkoa, hui!

Täällä on muuten nyt menty ihan tosissaan siihen tilanteeseen että joka päivä vedän powernapin tuossa lounaan ympärillä. Olen niin väsynyt välillä, että en ole sellaista väsymystä oikeastaan ennen kokenutkaan. Niin voimaton olo saattaa iskeä silloin tällöin, että ajatus sormen nostamisesta tuntuu uuvuttavalta. Onneksi tuollainen 30 minuuttia piristää kuitenkin aika hyvin vaikka todella sekaisin olenkin sellaiset 15 minuuttia heräämisen jälkeen. Sen avulla saan kuitenkin tehtyä gradua vielä ihan kiitettävästi ja töitäkin, joten olen armollinen itselleni. Kolme viikkoa olisi muuten vielä jäljellä tätä koulu/työ-komboa ennen kuin koulu jää tauolle vielä toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi.

Nyt alkaa muuten taas silmät lurpsumaan aika uhkaavasti, viime yö meni nimittäin aikalailla pyöriessä ja niin meni muuten vauvallakin. Alkaa olemaan sen verran iso jo että tilaa ei tosiaan ole liikaa ja välillä tekee ihan kipeää kun toinen möyrii. Huomaatteko että alan olemaan henkisesti valmis siihen että vauva olisi mahan ulkopuolella?

Keräilin teille muuten nyt suosikkejani kevään off shoulder -malleista. Ensin Ellokselta, jossa muuten kaikki puserot, myös merkkituotteet nyt 25%:n alennuksessa!

ellosoffshoulder
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Sininen, valkoinen, musta ja raidallinen toimivat aina ja ikuisesti. Numero 5 on aivan mielettömän upea, tykkään myös noista rusettiyksityiskohdista hihoissa! 🙂 Lisäksi minuun vetoaa erityisen paljon denimin ja off-shoulderin yhdistelmä kuten numero 1:sessä. Yksi denim mekko multa löytyy itseasiassa äitiysversiona ja siitä tulossa asukuvia pian! 🙂

Toinen ehdoton paikka off shoulder puseroiden metsästämiseen on Zalando. Voi mikä taivas!

zalandooffshoulder

1 / 2 /3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19

Numero 5 on ehkä kaikkein kaunein, jos yksi olisi pakko valita ja lisäksi pidän aivan älyttömästi tuosta numero 19, jossa on käytetty mielettömän kauniisti sinistä, punaista ja pieni määrä valkoista! Itseasiassa jos nyt tälle linjalle lähdetään, niin jokaikisen näistä voisin pukea päälleni (jos siis se olisi fyysisesti mahdollista) kauniina kesäisenä päivänä. Paitapuolelta huomioni kiinnittyi eritoten numero 9:ään, jonka pukisin samalla tavoin valkoisten farkkujen kaveriksi kuin kuvassakin!

Mitä ihaninta alkavaa viikonloppua teille kaikille! Nämä keskellä viikko olevat pyhät aiheuttavat kyllä muutaman hämmentyneen fiiliksen ja saavat ainakin mulla aikaan sen ”mikä päivä tänään on” kyselyn. Tuntuu maanantailta, mutta onkin perjantai.

ps. Lopulta päädyin vetämään sen päikkärin tähän väliin. Siihen päälle vielä kuppi kahvia niin johan on taas ihan uusi ihminen näppäimistön äärellä. Siispä mahdollisimman tehokkaana kohti iltapäivää! Mitäs te pidätte mun asusta ja ylipäänsä off shoulder mallista puseroissa ja mekoissa?

linkit kaupallisia linkkejä.

X