Xenia's day

Off shoulder -rakkautta ja kuulumisia

Teksti: Xenia

Moikkamoi kaikille! Miten tämäkin viikko on taas mennyt hurjaa vauhtia ja tätäkin kirjoitan samalla ”kampaajan penkissä” istuen. Toisin sanoen lapset harjaavat hiuksiani vuorotellen. Toinen hieman hellemmin ja toinen hieman rajummin. Voitte päätellä kumpi on kumpi. 😀

Täällä vietetäänkin viimeistä lomapäivää yksin lasten kanssa miehen aloittaessa lomansa tämän työpäivän jälkeen. Halleluja. Täytyy sanoa, että ensi vuodeksi täytyy kyllä miettiä jotain muita järjestelyjä ja mun on hyvissä ajoin yritettävä saada hommia tehtyä etukäteen. Ei se nimittäin ole kivaa kellekään kun yrittää saada jotain tehtyä ja kun ei saa niin stressi iskee päälle. Voisin nimittäin väittää, että olen ollut stressaantuneempi tämän loman aikana kuin yleensä arjessa.

P7040307P7040314

Noh, nyt kuitenkin on lisäkäsipari koko ajan ja sunnuntaina lähdetään kohti Kuusamoa jolloin meitä on neljä aikuista lasten lisäksi. Mahtavaa. Kone kulkee kyllä mukana sillä pari juttua ajoittuu just ensi viikolle, joita ei voi etukäteen tehdä, mutta yleisesti ottaen odotan todella kovasti ulkoilua ja sellaista aktiivista rentoutumista, mitä ensi viikosta tulee varmastikin tehtyä yllin kyllin.

P7040276P7040319

paita: H&M (tämä)

farkut: H&M (nämä)

kengät: H&M (nämä)

laukku: Mulberry

aurinkolasit: Ray Ban (nämä)

Eilen mulla oli muuten aika siihen endometriooman kontrolliin ja se oli taas kasvanut. Ilmankos kipukohtauksia onkin tullut entistä enemmän. Lääkärin näkemyksen mukaan se on parempi leikata pois, joten nyt olen sit leikkaujonossa asian tiimoilta. Täytyy sanoa, että jännittää aika paljon itse leikkaustilanne kun ei ole siitä sitten kitarisojen poisleikkauksen (joskus vuonna 1990) jälkeen kokemusta. Nyt asiaan on kuitenkin tavallaan selvyys eikä kyse ole mistään pahemmasta, tämä riittää siis tähän mennessä. Kysymys kuitenkin teille, joilta on vastaavia operoitu: Oliko siinä pitkään kipeänä? Ilmeisesti viikosta puhutaan, mutta miten rennosti siinä pitää siis ottaa sen viikon ajan. Täysin nostamatta mitään vai?

Nyt ulkoilemaan ja sit töitä ja pakkausta. Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! 🙂

 

Lue myös

X