Xenia's day

Olkkarin uusi värimaailma

Teksti: Xenia

Tuli taas todistettua se, miten pienin muutoksin koko huoneen ilmeen saa hetkessä freesattua ihan täysin. Meillä on jo pidempään ollut puuterin sävyjä ja luumun sävyjä olkkarissa, mutta ihan rehellisyyden nimissä kaipasin vaihtelua. Meillä on sen verran neutraalit kaikki muut tekstiilit kuten matto, sohva ja verhot, että esimerkiksi sisustustyynyjä voi vaihtaa aikalailla mielen mukaan ja saada siten kaivattua freesausta omaan sisustukseen.

P4170075

Mua on jo pidempään viehättänyt hieman itämaiset tyynynpäälliset mustavalkoisina ja niiden yhdistäminen johonkin keltaiseen sävyyn. Mä löysin näistä tyynyistä jokaikisen Welmansista Porvoon vanhasta kaupungista. Tuo sinapinkeltainen/okra on aivan täydellinen pari mustavalkoisille tyynyille ja viherkasvit tuovat vielä aavistuksen lisää freesiä ilmettä siihen rinnalle. Vaihdoin samalla myös tuon meidän Sam Vannin taulun paikkaa tuolle sohvaseinälle, sillä sehän meni siihen kuin piste i:n päälle. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, mitäs te tykkäätte?

P4170032

Nyt alkaakin sit pääsiäisen odottelu ja viikonlopulle onkin vaikka mitä kivaa tekemistä. Perhettä ja ystäviä eli kaikkea mitä tarvitaa onnistuneeseen pääsiäiseen!

Mitä ihaninta ja aurinkoista torstaita teille kaikille!

Lue myös

X