Nyt sain kuvailtua olohuonetta kun alkaa olemaan pikkuhiljaa jo sen verran tavarat paikallaan. Tässä olohuoneen tämänhetkistä tilaa..

Vielä tarvittaisiin matto tai pari ja sitten korkea jalkalamppu tuohon kulmaan missä on nyt tuo hylly. Sohva siirtyy ehkä aavistuksen ikkunaan päin ja kirjahylly tulee tuonne ikkunanpuoleiseen nurkkaan. Lisäksi haluan parit taulukehykset joihin ajattelin teetättää itse suurennoksia valokuvistamme. 🙂

Tein tänään spesiaalimpaa ruokaa kun on kyseessä ensimmäinen sunnuntai täällä uudessa kodissa.

 Soitettiin J:n äidille joka tekee parhaat jauhelihapihvit ja kysyttiin ohjetta. Tuohon meni pussi sipulikeittoaineksia, pari ruokalusikallista ruiskorppujauhoa, yksi kananmuna, mustapippuria ja 400 g naudan paistijauhelihaa. Sitten vain paisto pannulla..

tai uunissa mutta meillä oli niin kova nälkä joten päädyimme paistamaan pannulla. Lisäksi tarvittiin näitä aineksia..

Arvaatteko jo mitä loihdittiin?? 

Leipänä toimi karppileipä ja jauhelihapihvin lisäksi välissä on cheddarjuustoa, kurkkupikkelsiä ja vähän ketsuppia, salaattia, tomaattia ja sipulia ja niiden perinteisen ranskalaisten perunoiden tilalla oli paprikaa ja kurkkua, nam! Oli kyllä super hyvää ja laskettiin, että tuo annos sisälsi hirmuisen määrän proteiinia mikä on tietenkin aina hyvä. 🙂 Suosittelen todella kokeilemaan!

X