Xenia's day

Olohuoneen uusia sävyjä

Teksti: Xenia

P4050296P4050286P4050312P4050307

Yläkerta ei tosiaan ollut ainut huone, joka koki hieman muutosta kun pääsin sisustustyynyostoksille. Alakerran tyynyistä osa muutti ylös ja alakertaan puolestaan ilmestyikin hieman raikkautta ja hempeyttä vaaleanpunaisen ja valkoisen merkeissä. Kyllä nyt kelpaa!

Koti alkaa olemaan pikkuhiljaa kaikkia huoneita myöten valmis, vierashuone tosin kaipaa vielä hieman huomiota. Ollaankin nyt puhuttu, että asutaan tässä varmaan hieman pidempään kun lähdettiin tekemään tuota sijoitusasuntoa tämän kodin ulkopuolella jo nyt, se kun toivottavasti on yksi tapa turvata tulevaisuutta taloudellisesti. Todennäköisesti mennään siis tässä kodissa nyt ehkä yhteensä 5 vuotta tai vastaavaa ellei sinä aikana löydy jotain aivan älyttömän ihanaa tonttia. Se tässä nyt ehkä kaikkein parasta onkin, voimme asua juuri tässä ihanassa kodissa ilman kiirettä mihinkään ja vasta sitten lähteä eteenpäin kun sopiva paikka löytyy.

Mieheni kyllä suunnittelee jo kovasti miten me rakennettaisiin ensi kerralla ja keräilee pikkuhiljaa ideoita varastoon. Eilenkin illalla luettiin isoa pinoa sisustuslehtiä sängyssä ja laitettiin niihin korvamerkintöjä. Aivan parasta rentoutumista ennen nukkumaanmenoa!<3

Nyt viikonloppuna alkaa muuten talon ulkomaalaus, se kun on vielä toistaiseksi jäänyt ihan puolitiehen. Mies on ollut todella aikaansaava muutenkin viikonloppujen ja iltojen aikana kun on jo tässä muutamassa viikossa tehnyt meille kaksi aitaa ja terassiportaat. Sit olis vielä maalausta vuorossa, jossa minä valitettavasti taidan toimia lähinnä lapsen viihdyttäjänä ja miehen ruokkijana. Enpä uskalla lähteä keikkumaan missään tikkailla enää tässä vaiheessa kun viimeistä kolmannesta viedään. Oma kömpelyys on jo sitä luokkaa.

Aivan ihana fiilis jotenkin tuosta aurinkoisesta ilmasta ja siitä, että yöpakkasista huolimatta ilmassa on jo todellista kevään tuntua. Huomenna illasta alkaakin jo pidempi pyhäputki, joten pitää muistaa käydä kaupassa! Meillä on nimittäin lauantaina brunssi kavereille ja sunnuntaina pääsiäisillallinen, joten ruokaa tarvitaan. Tähän liittyen pitäisi myös käydä hakemassa ruokaan sopivaa viiniä ja nyt täytyy sanoa, että mä en ole vielä kertaakaan ostanut mitään alkoholia tämän raskauden aikana ja taidan tälläkin kertaa pistää miehen asialle. Vaikka varmasti moni ymmärtää, ettei se ostettu viini ole itselle (näin mä sen ajattelen itse jos jonkun raskaana olevan näkisin vaikkapa alkossa), niin silti jotenkin melkein hävettää. Onko muilla ollut sama fiilis?

Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille! 🙂

Sisustustyynyihin liittyen Elloksella on 17.4 asti voimassa koodi *355727, joka oikeuttaa seuraaviin alennuksiin: *20€ hinnasta pois kun ostokset yli 80€30€ kun ostokset yli 120€ ja 40€ kun ostokset yli 160€. Toimii myös merkkituotteisiin! *Lisäksi Marimekon tuotteiden lanseerauksen vuoksi kaikki Marimekon jutut -20% täällä 

Koodilla *355730 puolestaan 25% alennusta* kodinvalikoimasta eli myös huonekaluista!!!

*kaupallisia linkkejä

 

Lue myös

X