*merkityt linkit kaupallisia linkkejä!

Mä olen todennut jo jonkun aikaa omia tapojani katsellessa, että tarvitsen selkeästi enemmän aikaa ennen kuin joku uusi tai tavanomaisesta uskaliaampi trendi rantautuu minunkin vaatekaappiini. Esimerkiksi leveälahkeiset housut eivät ole vieläkään päätyneet mun jalkaan vaikka kovasti sellaisia haluaisin kokeilla. Pelkään vaan, että ne eivät mun päällä näytä tai tunnu todellakaan siltä kuin mitä mä sieluni silmin näen.:D Niinpä olen jo pidempään pysytellyt pillihousuissa.

Toinen kiinnostava vaatekappale on nahkahousut, mutten ole niitä vielä oikeana raaskinut ostaa, kun en tosiaan tiedä ovatko ne mua. Ja muutenkin, mistä ostaa, minkä kokoisena jne. On jotenkin helpompi panostaa johonkin, minkä suhteen oman kropan muodoilla ei ole niin väliä.:D AI kauheeta kun huomaisi kuukauden päästä, että osti liian ison koon tai vastaavaa. Siinä saattaisi tulla lompsan puolesta paha mieli. Tämän ratkaisen siten, että kokeilen tekonahkahousuja jonkun aikaa ja katson sit mikä fiilis mulla on.

P9110288

Kolmas itseäni kiinnostava vaatekappale on tekoturkistakit ja -liivit ja ne ovatkin mun mielestäni näistä ehkä se klassisin vaihtoehto. Näin syksyn tullen liivi sopii tosi kivasti simppelin pooloneuleen päälle ja pakko sanoa, että mun silmääni miellyttää myös tämä pehmeän tekoturkiksen ja ”kovemman” tekonahkahousun kontrasti.

Te, jotka olette nahkahousut hankkineet, onko mitään vinkkejä hyvistä malleista ja siitä, miten koon valita? Oletteko käyttäneet niitä niin paljon, että ovat hintansa väärti?

P9110305

Täällä ollaan muuten kohtuu erikoisessa tilanteessa, että tyttö on kipeänä ja poika terveenä. Tietenkin tämä sattui just sillä viikolla kun mulla on läsnäoloa koulussa, joten toivotaan nyt, että tyttö paranisi perjantaille, jottei miehen tarvitse ottaa töistä vapaata. Fakta kun on kuitenkin se, että etenkin tytön kanssa ollessa mä kykenen vielä tekemään jonkun verran töitä, mutta miehen kohdalla se ei onnistu. Tää on näitä huonoja puolia kun molemmat ovat yrittäjiä ja käytännössä vapaapäivä on yksi päivä vähemmän laskutusta, eikä siitä siis tule myöskään ”palkkaa”. Tuossa hän kuitenkin höpöttelee itsekseen tehdessään tarrakirjoja ja näyttää niitä mulle puolen minuutin välein!<3

P9110287

Takaisin koneen ääressä.

Pienellä potilaalla tuli nälkä ja tämä on sen verran suuri ihme, että tein juuri mitä hän pyysi. Eli paahtoleipää ja munakokkelia sekä porkkanaa!<3 Liikuttava pieni potilas ja tämän pyynnöt. Nyt muuten toivotaan, että poikakin ei tule kipeäksi, vaikka hyvin todennäköistähän se on. Tämä syksyn alku on nimittäin mennyt vähän liiankin mallikkaasti kun poika on ollut 2kk:n aikana vain kerran kipeänä. Ehkä siitä on ollut jotain hyötyä vastustuskyvylle kun hän on kaikkia pöpöjä jo ihan vauvasta asti saanut isosiskoltaan. Hänen ensimmäisen puolen vuotensa aikana oli nimittäin BabyVac kovassa käytössä.:D

P9110313

Laitoin muuten tuohon keittiön pöydälle myös useamman erilaisen ansan banaanikärpäsille. Mä olen niiiiiiin kyllästynyt niihin. Tuntuu että niitä lentelee suurin piirtein sängynkin ympärillä, vaikka ollaan oltu vielä tarkempia siisteydestä ja siitä ettei mitään hedelmiä tai leikkokukkia ole nyt pöydillä. Roskis tyhjennetään koko ajan ja astianpesukonetta pestään useammin. Silti niitä on. Samperin ötökät.

P9110284

pooloneule: Marks & Spencer

tekonahkahousut: Chiara Forthi (*nämä)

tekoturkisliivi: Chiara Forthi (*tämä)

kengät: Bubbleroom (*nämä)

Pienet meidän ongelmat silti on, vaikka ehkä vähän ärsyttääkin, kävin nimittäin just tässä postausta kirjoittaessa tsekkaamassa mailit ja viimeisimmän avatessa tuntui kyllä pahalta: Uutiskirje Pelastakaa Lapset RY:ltä Jemenin tilanteesta ja siitä kuinka siellä 1.8 miljoonaa lasta kärsii kroonisesta aliravitsemuksesta. Sydän ihan puristuu kun ajattelee pieniä viattomia lapsia ja sitä miltä heidän vanhemmistaan tuntuu kun he eivät kykene lapsiaan auttamaan, vaikka sitä varmasti koko sydämestään haluavat. Kyyneleet silmissä tätä kirjoitan. Minä Kävin lahjoittamassa täällä ja jos teiltä liikenee ylimääräistä, niin käykää tekin! <3 Ihan uskomatonta, että vain 33 €:lla voi pelastaa pienen lapsen nälkäkuolemalta. Uskomatonta miten sitä voikin pitää lähes itsestäänselvyytenä sitä, että on vatsa täynnä ruokaa.

Tästäkin huolimatta toivotan teille aurinkoista keskiviikkoa! Ja kaikki vinkit otetaan vastaan niin nahkahousuista kuin noiden pienten pirulaisten kukistamisesta!!!

 

 

X