ruoka

Omatekoinen pesto

15.11.2016 Teksti: Xenia

PA190069PA190073

tarvitset:

1 ruukku basilikaa

1 dl pinjansieminiä (noin 50g)

1/2-1 valkosipulinkynsi (maun mukaan)

noin 50g parmesanjuustoa

oliiviöljyä

Lisää basilikan lehdet, pinjansiemenet ja murskattu valkosipuli tehosekoittimeen ja anna sekoittua tasaiseksi massaksi. Lisää parmensanraaste ja oliiviöljyä pikkuhiljaa niin että seoksesta tulee sopivan kiinteä massa. Nauti esimerkiksi uunilohen päällä tai pastan kaverina. Niin hyvää!

Täällä edelleen tytön kanssa kotona, ja tämän postauksen nähtyäni luulen että lounasaika on lähellä! Mukavaa tiistaita teille kaikille! 🙂

Kommentit (2)

Hyvä idea, pitää kokeilla ensi kerralla, nam! 😛

Mä tykkään paahtaa pinjansiemenet kuivalla pannulla kun teen pestoa. Mun mielestä se tekee siemenistä entistäkin paremman makuisia 🙂

Hyvä idea, pitää kokeilla ensi kerralla, nam! 😛

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *