Xenia's day

Onnellisia uutisia

Teksti:

PC310277
PC310279
En voi vieläkään ihan uskoa tätä todeksi vaikka tässä jo toisella kolmanneksella ollaan ja muutamana päivänä olen tuntenut vauvan liikkeitä. Viimeksi aihetta sivutessani olin juuri muutama päivä aiemmin saanut lääkäriltä keskenmeno diagnoosin, hyvin väärän sellaisen. Olen tuosta edelleen aika tuohtunut, sillä lääkäri oli muutenkin täysin asiaton, mutta siitä erikseen omassa postauksessaan, nyt nimittäin haluan vain vaalia tätä ihanaa uutista ja sitä ajatusta että meidän tyttärestä tulee isosisko kesällä.
Olo on kiitollinen ja hieman jännittynyt, mietin pitkään pitäisinkö tätä vielä hetken aikaa salaisuutena, mutta totesin, että nyt alkaa salailu riittää. On jotenkin todella hankala kirjoittaa mitään kun suodattaa niin suuren osan itsestään pois, nyt tähän voi tulla onneksi kuitenkin muutos.
Tällaisia uutisia näin vuoden alkuun. Sanonpa vain, että sain kyllä parhaan joululahjan kun juuri ennen joulua käytiin kurkkimassa ultrassa pientä. Olemme todella onnellisia ja pikkuhiljaa alkaa ehkä tuonne päähänkin uppoamaan se ajatus että meillä on kohta taas pieni vauva kotona. Ihan uskomatonta itse asiassa!<3
Onnellista uutta vuotta 2017 teille kaikille!

Lue myös

X