xenia's day

Onni on yksinkertaisia asioita

Teksti:

PB120256
Jos tytöltä kysyisi onnen lähteistä kuvittelen että vastauksena olisi mamma ja daddy, koti ja hyvä ruoka sekä maito ja tämä Prinsessa-yöpaita, joka on lähestulkoon aina käytössä ”kotiasuna”
Meidän tytär ei ole koskaan ollut mikään suursyömäri, vaikka onkin petraantunut iän myötä. Nämä Valion Onni-tuotteet maistuvat kuitenkin erittäin hyvin ilman mitään närinää. Mainitsin viimeksi näistä kirjoittaessa että nämä ovat loistava lisä etenkin matkustaessa tai kiireessä. Lisään tähän vielä yhden: kipeänä ollessa. Tyttäremme ei nimittäin sairaana syö juuri mitään, mutta nämä menivät alas, ja se jos mikä lämmitti minun mieltäni. Ilmeisesti flunssassa ei lämmin ruoka tai ”kovat” ruuat maistu, mutta nämä ovat sen verran pehmeitä että menevät mukisematta alas.
PB120241
Valio Onni mustikka ja kaurajugurtti jatkaa vahvana suosikkina. Jonnekin lähtiessä kysyn yleensä tytöltä mitä hän haluaisi ja hän osoittaa yleensä lähes aina joko sinistä mustikkaa, oranssia persikkarahkaa tai vihreää päärynärahkaa. Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin, nämä ovat todella käteviä liikkeellä ei vain kätevän kokonsa vuoksi mutta myös siksi että korkit ovat hyvin suljettavia. Jos kaikki ei mene masuun, voi näitä säilöä tarvittaessa vielä pari päivää jääkaapissa.
Suosittelen muuten kurkkaamaan Valion lastenannos-uutiskirjettä. Sieltä löytyy vinkkejä ruuanlaittoon ja tietoa lasten ravitsemuksesta, arvontoja ja kilpailua ja muutenkin hupia lapsiperhearkeen. Lastenannos -uutiskirje on suunnattu perheille, joissa on noin 1-10-vuotiaita lapsia.
Onni tosiaan tulee läheltä ja onnekkaaksi tunnenkin itseni kun tyttäreni menee masu täynnä nukkumaan ja antaa minulle vilpittömän halauksen. <3

Yhteistyössä Valio

 

X