xenia's day

Ostokset viikonlopuksi

Teksti: Xenia

P2100271P2100276P2100259

Tuoreita kukkia ostan noin kahden viikon välein. Kokemukseni mukaan neilikat on kaikkein kestävimpiä ja rakastan etenkin vaaleanpunaisia ja valkoisia neilikoita, niissä on sitä jotain. Kiitos vain ystävälleni, joka näitä taisi mulle ostaa noin vuosi sitten. Siitä lähtien ne ovat olleet mun go to-kukat aina kun niitä on ollut saatavilla.

Probiootit olivat loppumassa joten eikun hakemaan lisää. Näitä olen syönyt jo viime kesästä asti ja olen koukussa. Plussaa siitä, että jostain olen lukenut raskausaikana nautittujen probioottien vaikuttavan myös syntyvän vauvan suolistoon, niin että vatsavaivoja olisi vähemmän ja sehän nyt ei haittaisi ollenkaan.

Kävin eilen hakemassa myös kuivaharjaukseen soveltuvan hanskan ja paksua rasvaa. Iho tuppaa kuivumaan raskausaikana (ja etenkin nyt kylmillä pakkasilla) todella pahasti ja paksu vartalovoide on tarpeen ja myös ihana hemmotteluhetki suihkun jälkeen. Kuivaharjaus pistää kuona-aineita liikkeelle ja on oiva lisä pitämään ihoa pehmeänä ihan milloin vain. Ennen tätä tein päivittäin, mutta jossain vaiheessa hukkasin hanskani, nyt siis otetaan tämä uudelleen iltojen rutiiniksi!

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä Hurrawn huulirasva, edellinen kun oli loppu. Tällä kertaa tuoksuksi/mauksi valikoitui raikas sitruuna, joka sopii mun mielestä näin kevään kynnyksellä kuin nenä päähän. Keväästä puheen ollen, olen tänä aamuna vaihdellut tekstiileitä sieltä täältä ja päätynyt sitä myöten myös nettikauppoihin tyynynpäällisten ja päiväpeittojen etsinnän tiimoilta. Pakkasin nimittäin kaikki ”talvivärit” veks ja pari kohtaa jäi hieman vaisuiksi näillä vanhoilla tyynyillä, joita venkslaan aina ympäri taloa. Enkuista taitaa jälleen kerran löytyä pelastus, hups! 😀

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! Muistutan vielä loppuun, että *Elloksen kodinosastolle, myös huonekaluihin ja merkkeihin toimiva 20%:n alekoodi 355711 toimii vielä tänään ja huomenna! 🙂 

*kaupallinen linkki

X