Xenia's day

Ostoslistalla

Teksti: Xenia

Klassinen t-paita

Klassinen valkoinen t-paita toimii asussa kuin asussa, niin leggingsien parina arjessa kuin yhdistettynä esimerkiksi bleiseriin. Mä pidän suuresti klassisesta mallista pyöreällä pääntiellä ja mielellään materiaali saa olla paksua. Minulla on ennestään Arketin t-paita, joka on ollut huikea ja seuraavaksi aion hankkia tämän version vieläkin paksummassa materiaalissa.

Rento ja pitkä kauluspaita pellavaisena

Pellava materiaalina on täydellinen kauteen kuin kauteen. Se on mukava ihoa vasten ja kesällä ihanan viileä materiaali. Olenkin täällä toistuvasti puhunut siitä, kuinka en osaa nukkua muissa kuin pellavalakanoissa ja nyt olen silmäillyt myös pellavaisia paitoja nimenoaan oversized koossa kuten tämä paita tässä.

Suorat farkut

Arketin farkut ovat aivan ihania (tässä postauksessa näkyvät yhdet) enkä malta odottaa, että saan vedettyä nuo jo omistamani farkut jalkaan. Ne ovat kuitenkin täysin joustamattomat ja toisin sanoen vielä liian tiukat, joten tämä aavistuksen stretchiä sisältävä malli on täydellinen vaihtoehto!

Trikoot

Kyselin täällä ja instagramin puolella hyviä saumattomia leggingsejä ja nämä Filippa K:n leggingsit saivat paljon ääniä. Niinpä nämä ovat lähdössä kohti minua sillä ne ovat juuri sitä mitä tällä hetkellä kaipaan vaatteilta: siistit, mutta kuitenkin mukavat.

Lenkkarit

Aina jos vauva on mun mukana (eli 99% ajasta), löytyy multa jalasta matalat kengät ja yleensä nimenomaan lenkkarit. Nyt onkin aika päivittää lenkkarivarastoon uudet popot. En vain ole vielä osannut päättää haluanko puhtaat valkoiset vai aavistuksen värikkäämmät versiot kuten nämä, jotka ovat ylläolevassa kuvassa.

Lyhyt collegepaita / huppari

Mulla on joku fiksaatio kropattuun collegepaitaan ja korkeavyötäröisiin leggingseihin. Tämä harmaa kollari on just sitä mitä haen. Malli on siisti, mutta ihanan rento.

Korkeakauluksinen toppi

Hassua, että ennen pitäydyin nimenomaan V-kaula-aukoissa ja avarissa topeissa, mutta nyt pidän suuresti nimenomaan aavistuksen peitetymmästä decolteesta. Tämä musta ribattu toppi on mallinsa puolesta juuri sitä, mitä haen nyt takaa!

Lippis

Olen käyttänyt lippiksiä jo vuosikaudet, mutta täksi kesäksi haluaisin puhtaan valkoisen version ja mielellään sellaisena, missä ei logo ole suuresti esillä. Tämä North Facen lippis on hyvä vaihtoehto ja kohtuuhintainenkin!

X