Xenia's day

Outfit 10.7.13 & kuulumisia

Teksti: Anna.fi
Eilen lennettiin tänne Englantiin, jossa viivytään näillä näkymin noin pari viikkoa. Sen jälkeen sitten Suomeen, ja voin vannoa, etten astu lentokentälle ainakaan hetkeen. 😀
mekko / dress: H&M
laukku / bag: Chanel
vyö / belt: H&M
kengät / shoes: Miu Miu
kello / watch: Michael Kors
rannekorut / bracelets: Tokyo Jane (valkoinen), H&M (kultainen) ja rippilahjaksi saatu (turkoosi)

Pistin pitkästä aikaa ponnariin vähän lisuketta klipsien muodossa. Pakko muuten sanoa, että oma tukka tuntuu todella paljon parempi kuntoiselta tällä hetkellä verrattuna kymmenen viikon takaiseen tilanteeseen kun otin pidennykset pois. En oo tosin värjännytkään hiuksiani sen jälkeen, ja yrittänyt vähentää hiusten pesemistä ja muotoilua sillä tavoitteena on kasvattaa oma hyväkuntoinen reuhka takaisin. Nyt mennään ton juurikasvun osalta pahinta vaihetta, mutta eiköhän se tästä helpota kunhan vähän kasvaa lisää. Meinasin jo, että olisko pitänyt laittaa muutama raita tonne sekaan, mutta hemmetti, kyllä niitä kampauksia on, joissa ei tartte pitää tukkaa jakauksella aka, siksi mulla on niin paljon hiukset taaksepäin.
Oon muuten nyt käyttänyt kolme kertaa sitä ihotautilääkärin suosittelemaa Differiniä ja en sitten tiedä onko vain mun ja S:n kuvitelmaa, mutta iho näyttää jo nyt paremmalta. Geeli kuivattaa/kuorii aika tehokkaasti ja musta tuntuu, että nyt kolmen päivän jälkeen on ihon pintaan tullut sellaisia ”tukkeutuneita ihohuokosia”, jotka on aiemmin ollut syvemmällä. Nyt yritän vaan olla näpräämättä kasvojani ja antaa ihon ottaa kaikki teho nimenomaan tuosta lääkevoiteesta. 
Nyt kahvin ja aamiaisen tekoon ja sitten päivän askareiden pariin! Täällä on muuten hyvä ilma, vihdoinkin mäkin saan kokea sen! 🙂 Ihanaa torstaita kaikille!


Lue myös

X