xenia's day

Outfit 19.06.13 ja kuulumisia

Teksti: Anna.fi
Oonko mä outo, jos ensimmäinen ajatus tuota otsikkoa kirjoittaessa oli se, että mun synttärit on puolen vuoden päästä? 😀 Oon nyt siis virallisesti lähempänä ikävuotta 25 kuin 24. Mä oon aina nauranut kun muut on potenut ikäkriisejä ja sitten nää henkilöt on pamauttaneet, että ensimmäinen iskee 25 vuotiaana, aka kun on lähempänä 30 kuin 20. Jotenkin mä en osaa kuvitella itsestäni tällaista. Jotenkin mä ootan tulevaisuutta aina innolla, ja uskon, että jokaisessa elämänvaiheessa on omat ihanat piirteensä. Itse en oo koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka tekee kaiken elämässään vain, jotta ovat sitten 10 vuoden päästä onnellisia. En mä tiiä, kaipa mä oon niin mukavuudenhaluinen, että haluan nauttia joka hetkestä, tällä tietenkään tarkoittamatta sitä, että lorvisin tekemättä mitään.

Mulle alkaa pikkuhiljaa selkiytyä se, mitä mä haluan tulevaisuudelta. Jotenkin melkein hävettää myöntää, mutta oon ennen antanut itseni soljua siihen koloon, mihin niin moni muu mua yrittää pistää. En puhu nyt siitä, että tekisin töitä, josta en nauti, vaan myös siitä, että oon melkeinpä yrittänyt salailla sitä, mistä mä pidän ja mitä mä teen. Tiedän kokemuksesta, että kaikki ihmiset eivät ymmärrä, eivätkä halua ymmärtää, joten olen vain kokenut helpommaksi olla sanomatta ja kertomatta.

Taannoin koin aikamoisen ahaa-elämyksen. Mä suunnittelin juttuja S:n kanssa innolla, mä olen luonut tämän blogin, ja nautin sen kirjoittamisesta ja mä elän kaikin puolin onnellista elämää tällä hetkellä. Mä en ehkä valmistunut juristiksi neljässä vuodessa, vaan tulen valmistumaan pikemminkin 5,5-6 vuodessa, mutta so what? Mä oon nuori ja mä haluan elää ja kokea. Hyvin suurella todennäköisyydellä en tule koskaan työllistymään minun makuuni turhan jäykiksi koetuilla aloilla, mutta mitä sitten. Ei se tee minusta epäonnistujaa jos olen ymmärtänyt sen, mitä haluan tehdä ja miksi. Työntekoa on edessä niin monta vuosikymmentä, että yhtälailla siitä työstä voi nauttia. Minä en jaksa katsoa loppuelämääni rannettani viiden minuutin välein. Ja tässä onkin se koko homman idea. Miettikääpä, jos kaikki saman koulutuksen omaavat haluaisivat tehdä täsmälleen samaa työtä. Miten muut paikat menisi jakoon ja miten hommat hoituisi kun 99% työpaikoista saisi työntekijän, jota ei voisi vähempää kiinnostaa. Eikö olekin rikkaus, että me kaikki ollaan erilaisia, nautitaan eri asioista ja halutaan elää elämäämme eri tavalla. Motivaatio syntyy mun mielestäni nimenomaan siitä, mitä sydän sanoo. Jos sydän on mukana, motivaatiota löytyy niin paljoksi asti, että on valmis puskemaan itsensä aivan äärirajoille. Tää on mun mielestä ideaalitilanne. Kaikki tietävät varmaan sen fiiliksen kun ajantaju katoaa jotain itselle mielekästä tehdessä. Se jos mikä on loistava tavoite meille kaikille; löytää sellainen juttu minkä kanssa homma ei tunnu edes työltä.

Mun piti tulla laittaa tänne asua, mutta otsikko sai mut ajattelemaan yhtä, joka johti toiseen ja kolmanteen. Ihmismieli on kyllä erikoinen!

paita / shirt: French Connection
housut / trousers: Zara
kengät / shoes: Chanel
laukku / bag: Mulberry

Mitä aurinkoisinta torstaita teille! 🙂

Lue myös

X