Xenia's day

Oversized neule keväisissä materiaaleissa

Teksti: Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

Olen aina pitänyt nimenomaan rennomman neuleen ja pillihousujen yhdistelmästä. Jotenkin se toimii omalla kohdalla paremmin kuin rennompi alaosa ja tiukka neule, tai vaihtoehto, jossa sekä ylä- että alaosa on myötäilevä. Ylipäänsä olen aina pitänyt siitä, että asu tai vaikkapa sisustus on tasapainossa. Siitä syystä kai olenkin tänne meille alkanut tuomaan hieman tummempia värejä, jotenkin kun tuo kokonaan vaaleampi sisustus tuntui omaan silmääni hieman vaisulta.

P2270296

Joka tapauksessa. Olen tässä kevään kynnyksellä löytänyt parikin uutta neuletta nimenomaan keväisissä materiaaleissa, yllä yksi niistä (kuvattuna ennen makuuhuoneen maalausta). Kaappini on nimittäin täynnä toinen toistaan kauniimpia kashmirneuleita, mutta puuvillaneuleiden osalta siellä oli aivan valtava aukko, kirjaimellisesti.

En nimittäin tiedä teistä, mutta siinä missä minä olen talvisin varsinainen vilukissa, lämpimimmillä ilmoilla musta kuoriutuu myös oikea kuumakalle. En siis todellakaan valitse kashmir-neuletta ihan ensimmäisenä esimerkiksi kauniin keväisenä päivänä, ellei kevät nyt sit ole samaa luokkaa kuin juuri tällä hetkellä!

Etsin teille kauniita oversized neuleita mukavissa materiaaleissa. Miten on, pitäydyttekö te näin kevään tullen klassissa väreissä, vai lähdettekö rohkeasti esimerkiksi pastellien maailmaan? Mua himottaa tällä hetkellä pastillit, esimerkiksi numerot 1, 5 ja 18 ovat erityisesti mieleeni.. Pitäisikö?

neuleet
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24

Aivan ihania väripilkkuja esimerkiksi vaaleansinisten tai valkoisten farkkujen kanssa pidettäväksi. Jalkaan ei muuta kuin Tomsit ja aurinkolasit päähän niin keväinen asu on valmis. Ah, täällä tosiaan ollaan melkoisissa unelmointifiiliksissä, kaipaan niin paljon sitä, että voisi käppäillä tuolla ulkona ilman kauheita kerroksia.

Tätä tämän päivän aurinkokaipuuta ei auta se, että viime yönä poika teki hampaita oikein urakalla. Pääsin nukkumaan kello kahdelta kun luovutin ja otin pojan viereeni. Siinä hän sit toki viihtyi oikein hyvin, jopa niin hyvin, että konttaili ympäri sänkyä aivan fiilareissa ja luuli ilmeisesti, että nyt oli aika herätä. Sit kun sain hänet nukkumaan niin herättiin siinä kuuden maissa – täysin pirteänä tietenkin.

Siinä on kyllä vaikea olla vihainen kun availen laiskana silmiä ja toinen istuu siinä vieressä ihan hangonkeksinä.. En tajua miksen mä voisi olla tuollaisella fiiliksellä huonosti nukutun yön jälkeen? Olen aina kahdehtinut sitä, miten lapset voikin olla niin täynnä energiaa aamusta. Mä kun olen vieläpä aina luokitellut itseäni aamuihmiseksi, mutten minäkään ihan samaan tahtiin lähde käyntiin kun noi meidän lapsukaiset. Tai noh, ehkä niin kävisi jos menisi nukkumaan viimeistään kahdeksalta?

Mikäs oli teidän suosikki näistä neuleista? Mukavaa torstaita kaikille!

ps. Mulla on tänään siivouspäivä. Tylsää..

Lue myös

X