Xenia's day

Pää pyörällä

Teksti: Xenia

PA190175

Täällä ollaan ihan pyörällä päästä, silleen hyvällä tavalla. Työt on alkaneet ihan mahtavasti ja päivä päivältä pääsee hommaan enemmän ja enemmän sisään. Tottakai etenkin näin alkuun tuntuu, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken ja tätäkin kirjoitan tässä kun lapset ovat menneet nukkumaan ja oma to-do lista kuitenkin vielä aikamoinen. Uskon kuitenkin, että pikkuhiljaa alkaa muodostumaan ihan omat rutiininsa, joka varmasti omalta osaltaan helpottaa kiireen tunnetta.

Mulle on nyt entistä tärkeämpää se, että etenkin alkuilta ja ilta on pyhitetty lapsille ja silloin ei olla koneen äärellä/somessa. Sit kun on työaikaa tehdään hommia ja sit taas puolestaan muut hommat kuten blogi ovat omalla vapaa-ajalla eli toisin sanoen illalla tai esim lasten nukkuessa päikkäreitä viikonloppuisin. Toisaalta on ollut nimenomaan mahtava huomata se kuinka paljon selkeämmin hommat menee nyt kun päivät on selkeämmin jaoteltu työaikaan, perheaikaan ja omaan vapaa-aikaan. Jotenkin on vähemmän stressiä kun tietää milloin mitäkin tapahtuu eikä säntäile ympäriinsä yrittämässä tehdä kaikkea samaan aikaan. Tehokkuus todella tappaa luovuuden!

Täällä ollaan aika hyvin saatu jo kaikki joululahjat hankittua, oikeastaan muutama juttu enää listalla. Keksin mielestäni tänä vuonna tosi kivoja ja vastaanottajien näköisiä lahjoja enkä oikeastaan jaksaisi odottaa että saan ne heille antaa. Mä olen just se tyyppi, joka suurinpiirtein kyselee esimerkiksi mieheltä että haluatko avata lahjan jo nyt kun en jaksaisi odottaa jouluun asti. Olen aivan yhtä innoissani kun meidän tyttö sillä hetkellä kun bongasi, että tonttu oli tuonut ensimmäisiä lahjoja jo kuusen alle. ;D

Tehtiin muuten viikonloppuna piparkakkutalo. Sanotaanko näin, että hienompiakin on nähty. 😀 Luulen, että tehdään uusi ensi viikonloppuna kun ei oikein mennyt se työntekojärjestys ihan putkeen. Päädyin sit napostelemaan suurimman osan katon karkeista eilen illasta kun teki mieli karkkia. Hups. Päätinkin nyt, että jouluun asti yritän olla vähemmällä sokerilla kun oli aamusta ihan sellainen sokerikrapula, aivan kauhea olotila. Se on jännä, että suklaa ei sitä aiheuta, mutta karkki on se pahin. Toisaalta sehän on ihan 100% sokeria siinä missä suklaassa on paljon muutakin.

Nyt tuli niin kauhea nälkä, että pakko hakea jotain evästä. Käytiin tekemässä isot ostokset tänään ja ostin valtavan purkin maapähkinävoita. Sitä siis omenan päälle ja teekupponen käteen. Mukavaa iltaa teille kaikille! 🙂

Lue myös

X