elämä

Pää pyörällä

11.12.2017 Teksti: Xenia

PA190175

Täällä ollaan ihan pyörällä päästä, silleen hyvällä tavalla. Työt on alkaneet ihan mahtavasti ja päivä päivältä pääsee hommaan enemmän ja enemmän sisään. Tottakai etenkin näin alkuun tuntuu, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken ja tätäkin kirjoitan tässä kun lapset ovat menneet nukkumaan ja oma to-do lista kuitenkin vielä aikamoinen. Uskon kuitenkin, että pikkuhiljaa alkaa muodostumaan ihan omat rutiininsa, joka varmasti omalta osaltaan helpottaa kiireen tunnetta.

Mulle on nyt entistä tärkeämpää se, että etenkin alkuilta ja ilta on pyhitetty lapsille ja silloin ei olla koneen äärellä/somessa. Sit kun on työaikaa tehdään hommia ja sit taas puolestaan muut hommat kuten blogi ovat omalla vapaa-ajalla eli toisin sanoen illalla tai esim lasten nukkuessa päikkäreitä viikonloppuisin. Toisaalta on ollut nimenomaan mahtava huomata se kuinka paljon selkeämmin hommat menee nyt kun päivät on selkeämmin jaoteltu työaikaan, perheaikaan ja omaan vapaa-aikaan. Jotenkin on vähemmän stressiä kun tietää milloin mitäkin tapahtuu eikä säntäile ympäriinsä yrittämässä tehdä kaikkea samaan aikaan. Tehokkuus todella tappaa luovuuden!

Täällä ollaan aika hyvin saatu jo kaikki joululahjat hankittua, oikeastaan muutama juttu enää listalla. Keksin mielestäni tänä vuonna tosi kivoja ja vastaanottajien näköisiä lahjoja enkä oikeastaan jaksaisi odottaa että saan ne heille antaa. Mä olen just se tyyppi, joka suurinpiirtein kyselee esimerkiksi mieheltä että haluatko avata lahjan jo nyt kun en jaksaisi odottaa jouluun asti. Olen aivan yhtä innoissani kun meidän tyttö sillä hetkellä kun bongasi, että tonttu oli tuonut ensimmäisiä lahjoja jo kuusen alle. ;D

Tehtiin muuten viikonloppuna piparkakkutalo. Sanotaanko näin, että hienompiakin on nähty. 😀 Luulen, että tehdään uusi ensi viikonloppuna kun ei oikein mennyt se työntekojärjestys ihan putkeen. Päädyin sit napostelemaan suurimman osan katon karkeista eilen illasta kun teki mieli karkkia. Hups. Päätinkin nyt, että jouluun asti yritän olla vähemmällä sokerilla kun oli aamusta ihan sellainen sokerikrapula, aivan kauhea olotila. Se on jännä, että suklaa ei sitä aiheuta, mutta karkki on se pahin. Toisaalta sehän on ihan 100% sokeria siinä missä suklaassa on paljon muutakin.

Nyt tuli niin kauhea nälkä, että pakko hakea jotain evästä. Käytiin tekemässä isot ostokset tänään ja ostin valtavan purkin maapähkinävoita. Sitä siis omenan päälle ja teekupponen käteen. Mukavaa iltaa teille kaikille! 🙂

Kommentit (21)

On se kumma, että jonkun elämä voi pyöriä näin totaalisesti nettikiusaamisen ympärillä. Näillä nettikiusaajilla olisi varmasti ihan riittävästi tekemistä itseään korjatessa, mutta kun muiden mielen pahoittaminen on se elämän tärkein tehtävä ja onhan se helpompaa. Joskus sitä oikein pysähtyy miettimään, miten pahasti nettikiusaajan mieli on rikki. Ei normaali ja elämässään hyvin voiva ihminen muita kiusaa.
Minä palaan tälle palstalle kerta toisensa jälkeen juuri siksi, että kirjoittaja puolustaa itseään eikä anna kohdella itseään huonosti. Tällaisia roolimalleja tarvitsee jokainen, trolleilla niitä ei ole tainnut elämässään juuri olla. Sääli.

Hahah, tunnistan itseni tuosta ”ootko varma ettet halua jo nyt avata sun lahjaa” kyselystä ? Yleensä päädyn ostamaan poikaystävälle n 5 eri lahjaa kun alotan joskus lokakuussa ja sitten en malta olla antamatta niitä… kärsivällisyys voisi siis joskus säästää rahaakin haha!

Ihanaa että oot saanut paletin kuntoon töiden ja vapaa-ajan suhteen, en voi edes kuvitella miten hankalaa ylipäätänsä kotoa työskentely on kun kaikki on ”samassa” – rajoja on varmasti vaikea vetää. Puhumattakaan kun kuvioon lisätään vielä muutama lapsi, apua! ? Nyt kun ollaan jo siinä iässä että kaveriporukassa alkaa siunaantua perheenlisäystä, on todella tajunnut mitä sirkusta se kotona oleva vanhempi pyörittää. Monet ei varmasti edes lähtisi yrittämään vielä työntekoa siinä ohella (yhdet päiväunetkin voi joskus olla liikaa vaadittu jos on oikein show ?), kyllä koko perhe ja parisuhde voi parhaiten kun on apua siellä missä tarvitaan, ja riittävästi sitä omaakin aikaa eikä vain jatkuvaa säntäilyä! ?

Mulla on niin sama! Ostin miehelle isänpäivälahjan joku kuukausi etukäteen ja jaksoin odottaa muistaakseni päivän:D

Onko sun hiukset ohentuneet tuosta edestä?

Ehkä on, ehkä ei, toivottavasti ei vaikuta elämääsi ihan älyttömästi!:D

”Ehkä on, ehkä ei, toivottavasti ei vaikuta elämääsi ihan älyttömästi!:D”

Nämä hassunhauskaksi naamioidut kommenttivastauksesi ovat kaikessa naurettavuudessaan todella tylyjä ja töykeitä. Go Girl – näin karkoitetaan loputkin harventuneista lukijoistasi.

On se kumma, että jonkun elämä voi pyöriä näin totaalisesti nettikiusaamisen ympärillä. Näillä nettikiusaajilla olisi varmasti ihan riittävästi tekemistä itseään korjatessa, mutta kun muiden mielen pahoittaminen on se elämän tärkein tehtävä ja onhan se helpompaa. Joskus sitä oikein pysähtyy miettimään, miten pahasti nettikiusaajan mieli on rikki. Ei normaali ja elämässään hyvin voiva ihminen muita kiusaa.
Minä palaan tälle palstalle kerta toisensa jälkeen juuri siksi, että kirjoittaja puolustaa itseään eikä anna kohdella itseään huonosti. Tällaisia roolimalleja tarvitsee jokainen, trolleilla niitä ei ole tainnut elämässään juuri olla. Sääli.

Jos joku tulee kysymään törkeitä ja mun vitsi on siinä se paholainen, niin on kyllä erikoista.

Jos huumorilla otettu lähestymistapani törkeyksiin karkoittaa lukijoita, niin sitten on niin. Ihmeellistä miten kiusaamista puolustellaankin..

Tänne on näköjään eksynyt vauva.fi asiattoman keskustelun kiusaajaporukka, keskustelu on nyt näköjään poistettu, jollain ei vaan oo omaa elämää, säälittävää. Joku nyt myös utelee täällä samalla nimimerkillä joka postauksessa, huhhu 😀

Näin vähän arvelinkin, meitä on tosiaan moneen lähtöön!:/

Missä sä olet töissä?

Nää on kyllä ihan pimeitä nää kiusaajat.. ? Huh huh. Miten säälittävillä keinoilla vielä yrittäävät lytätä ? Tekemisen puute?

En tiedä mikä siinä on, mutta yleisesti kiusaaminen taitaa olla tapa purkaa omia epävarmuuksia..

”Those who bring sunshine into the lives of others cannot keep it from themselves.” Sama pätee toisinpäin näille negatiivisuuden jakajille. Ei anneta niiden lannistaa! <3

Juuri näin!:) ihanaa keskiviikkoa!<3

Komppaan muita: ihanaa kuulla tälläisiä perus-kuulumisia 🙂 Ja vielä parempaa kuulla, että teillä uudet tuulet puhaltaa ja vieläpä hyvällä paletilla! En halua edes kuvitella miten vaikeata olisi rajata vapaa- ja työaikaa jos töitä tekisi pääosin kotoa. Onkohan tämä syy siihen, että moni bloggari nykyään vuokraa työtilaa tai istuu vähintäänkin kahvilassa työskentelemässä? (tätäkään en tosin tajua, koska eikö silloin pidä kantaa minitoimistoa kokoajan mukanaan kun kaikenmaailman lippuja, kuitteja ja lappuja pitää olla mukana? Nimim. alueeseeni kuuluu 4 vai 5 eri koulua ja roudaan päivittäin vähintään 6kg painoista reppua tavaroineni ympäri maita ja mantuja :D)
Oh God mäkin meinasin tehdä piparitalon, sitten lannistuin ja laiskistuin ja tein jotain mukamas piparikuusia tähdistä – ja niistä tuli tosi rumia! 😀 Olen viime aikoina löytänyt itsestäni sen huonon puolen, etten luota itseeni ja kykyihini etenkään keittiössä ja vedän sitten siitä mistä aita on matalin – ja petyn koska lopputulos ei vastaa lain sitä mitä ajattelin koska en edes yrittänyt :’D Ehkä mäkin kokeilisin kerran vielä. Mutta taidan ostaa sen Annas pepparkakor-valmiin talon joka tarvii vaan liimata ja koristella. Ja tällä kertaa ostan Amerikan pastilleja – ne on Ranskiksia 100 kertaa parempia – ja syön vähintään puolet koristellessani! 😉

Onpa kiva kuulla, että nää peruskuulumiset on edelleen mielenkiintoisia, niitä kun tällä hetkellä tulee varmasti paljon kun asiaa on vaikka millä mitalla!:D hah, mä niin meen pinterestiin kiertää ja teen vielä uuden piparkakkutalon! Mä haluan onnistua siinä!? ja totta muuten, amerikanpastillit on paremman makuisia, mut ranskikset on niin kivan värisiä:S

Harmittaa hirveästi sinun puolesta, että saat arvostelevia, tökeröjä ja töykeitä kommentteja. Olet upea ja todella aidon oloinen ihminen, etkä ansaitse niitä ikäviä sanoja, joita täältä liian usein bongaan. Onneksi sinulla vaikuttaa olevan terve suhtautuminen tällaisiin kommentteihin, vaikka ne eivät varmastikaan kivalta tunnu. Kaikki valintasi blogin ja ylipäätään elämäsi suhteen ovat sellaisia, jotka sopivat sinulle ja perheellesi parhaiten. Niitä ei ulkopuolisten tarvitse ymmärtää. Ihanaa joulun odotusta, pysy sellaisena kuin olet <3

Kiitos kauniista sanoista V!<3 olen oppinut vuosien aikana sen, ettei toisten tämän tyyppinen negatiivisuus kerro mitään muusta kuin heistä itsestään ja sitä myöten siihen osaa jo suhtautua huumorilla. Olen tosin hyvin ihmeissäni siitä minkälaisiin svääreihin ihmiset menevätkin. Eivätkö he ymmärrä sitä, että harrastavat nettikiusaamista vai eivätkö he vain välitä? Mielenkiintoisia ja tavallaan myös aika hälyttäviä juttuja..

Aivan! Olen myös ihmetellyt että tapaasi reagoida kritiikkiin arvostellaan, itse juuri ihailen että osaat vastata tiukasti mutta asiallisesti, ei kenenkään tarvitse kuunnella asiattomuuksia omaan yksityiselämään liittyen, nämä ihmiset jotenkin kuvittelee sinun olevasi niille velkaa selityksiä sun elämän valinnoista, unohdetaan että blogin lukeminen on vapaaehtoista. Sitten kitistään että karkoitat lukioita tyylilläsi, luulen että näitä kiusaajia on vähemmistönä täällä ja tuskin niitä kukaan jää kaipaamaankaan. Tapa purkaa omaa pahaa oloa se varmaati on ja jonkinlaista kapeakatseisuutta, nähdään omaa tapaa elää sinä ainoana oikeana eikä ymmärretä ettei elämää tarvitse suorittaa jonkun kaavan mukaan vaan on erilaisia tapoja elää, niin kuin on ihmisiäkin ja hyvä niin. Ehkä nämäkin ihmiset joskus aikuistuu, tai sitten ei, valitettavasti omassa lähipiirissäkin on ollut näitä ja ihan vanhempiakin ihmisiä :/ lähinnä säälittää että joku ei ollenkaan huomaa omaa huonoa käytöstä, mikä on jo aika noloakin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *