Xenia's day

Päästä varpaisiin nudessa

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia linkkejä.

Kirjoittelin teille noin kuukausi sitten suosikkivaatekappaleestani juhliin ja taisin siinä samalla ihastua myös vastaavaan vaatekappaleeseen nudessa sävyssä. Tilasin sen kokeiluun ja se menikin heittämällä kärkikolmikkoon mun vaatekaapissani, niin kaunis sävy ja se sopii mielestäni täydellisesti kesän juhliin ja miksei ihan arkeenkin.

Olen myyty. Mitäs mieltä te olette?

P5180363P5180358P5180379P5180359P5180395

jumpsuit: Make Way (tämä)  / kengät: Rupert Sanderson (vastaavat) / laukku: Mulberry (vastaava)

Jumpsuit on uusi, mutta muut asun osat ovatkin jo viisi vuotta vanhoja. Muistan sen nimittäin siitä, että ostin ne samalla reissu Bicester Villageen. Nämä Rupert Sandersonin klassiset avokkaat ovatkin mun mielestä yhdet kauneimmista kengistäni ja löysin ne muistaakseni  lähes 80%:n alesta. Melkoinen löyty sanoisin. Niihin sopii kuin nenä päähän tuo Mulberryn pieni lily, jota onkin tullut käytettyä koko hintansa edestä. Mulla on nyt juuri sopiva määrä laukkuja, että löytyy sopiva jokaiseen tilanteeseen, yhteensä 8 kappaletta.

Ennen mulla taisikin olla melkoiset haaveet valtavasta vaatevarastosta ja laukkuvarastosta, mutta niin on vain tilanteet muuttuneet matkan varrella. En näe omalla kohdallani järkeväksi pistää säästöjä laukkuihin. Toki ehkä tilanne olisi eri jos rahaa olisi niin paljon, mutta nykyisin maksetaan asuntolainaa mahdollisimman nopealla maksuajalla ja siihen päälle sit kaikki muut kulut niin ei niitä säästöjä enää jääkään samalla tavalla kun sinkkuna kun ainut ruokittava suu oli oma suu ja ainoat kulut olivat ruoka, vuokra ja puhelin.

Nykyisin on kaksi autoa (eikä oikein vähemmällä pärjäisikään kun mies tarvitsee sitä töihin ja minä kuskaamaan lapsia:D), tontti kiinteistöveroineen, asuntolaina, kaikki vakutuukset, hälytysjärjestelmät, vedet, sähköt ja lämmitykset, ruokakulut ja päivähoitokulut. Se loppu mitä jää päätyykin sit joko lomailuun tai säästöön, ja kun on jonkun aikaa näin elänyt, ei oikein raaskikaan samalla tavalla itselleen ostella kuin ennen. Ehkä se materiasta saatava onni ei vain enää ole samalla tasolla kuin ennen. Tai no, nyt olen kyllä väärässä, kyllähän se talokin ja koti on tavallaan materiaa, mutta jotenkin pistäisin ne kuitenkin eri kategoriaan tavaroiden kanssa..

Mielenkiintoisia juttuja, mutta varmaan moni äiti ja isä ymmärtää mitä tarkoitan kun puhun siitä, miten tulojen pysyessä samana jää aika paljon vähemmän käteen jos on lapsukaisia, ja se on toki täysin fine. Heitä ei voi mitata rahassa!<3

Nyt toivottelen teille mukavaa sunnuntaita. Ihana ilma taas!<3

ps. Elloksella nyt suuri määrä kamppiksia. Huonekalut ja kodintavarat -20%:n alessa. Mekot 30%:n alessa ja aurinkorasvat 20%:n alessa . Lisäksi kaikki kengät, merkkituotteet mukaan lukien jopa 30%:n alessa!

X