Xenia's day

Paitamekossa

Teksti: Xenia
P6250114P6250163P6250174P6250128

paitamekko: Kappahl

kengät: H&M

laukku: Chanel

aurinkolasit: Ray Ban

Moikkamoi täältä eläintarhasta. No ei vaiskaan, mutta täytyy myöntää, että menoa on riittänyt tässä kyllä ihan reilunlaisesti ja tuossa kun kävin hakemassa yhden paketin nautin hyvin suuresti tuosta 15 minuutin rauhasta, josta sain nauttia autossa.

Se on kyllä ihan uskomatonta, miten paljon helpompaa on kun jakaa lastenhoidon jonkun toisen kanssa ja toki se varmaan olisi iisimpää myös jos ei takaraivossa kolkuttelisi ne asiat, joita pitää saada kuitenkin hoidettua. Tässä kun ei ole vaan blogihommia, vaan aika paljon kaikkea muutakin. Noh. Kunhan pääsee tähän rutiiniin ja saisi itsensä nostettua ylös ennen lapsia niin saisi varmaan jo siinä aamusta tehtyä yhtä jos toista. Toistaiseksi olen kuitenkin ollut melkoisessa lomamoodissa ja lisäksi tuntuu siltä, että tällä hetkellä kokemani allergia ärsyttää ihan älyttömän suuresti. Lääkkeet ei nimittäin tunnu auttavan, vaan olo on tukkoinen ja etenkin silmiä ja korvia kutittaa. Jos näette jossain tyypin jolla on pulloharjat korvissa, niin se olen sit minä. En myönnä, että olisin unelmoinnut tuosta. 😀

Äiti oli viettämässä aikaa tänä aamuna lasten kanssa ja mä sain sitä myöten tehtyä vaikka ja mitä, kiitos siis siitä! Ehkä juuri siitä syystä tuntuukin siltä, että huumorinkukka kukkii taas ja juttu luistaa. Jotenkin ne kaikki tekemättömät asiat kun saa ainakin mun luovuuden ihan minimiin ja ne onkin hyvä saada tehtyä ennen muita juttuja.

Tänään mulla onkin pitkä päivä miehen tullessa vasta myöhään kotiin ja mä päätin jo, että illalla vedän kunnon rääkkitreenin. Olen tässä vähän palkinnut itseäni minkäs muun kuin suklaan voimin ja tuntuu siltä, että liikuntaa kaivataan. 😀 Täytyy kyllä sanoa, että meikäläisen itsehillintä on aivan surkea, mutta vielä huonompi se on lomalla kun menen jotenkin sellaiseen moodiin, että olen ansainnut ihan kaiken. 😀 Ei siinä muuten mitään, mutta kun tuo normaalia suurempi sokerin käyttö ei mitenkään tee oloa virkeäksi vaan aikalailla päinvastoin. Olo on mulla nykyisin karkkipussin jälkeen kuin krapulassa. Kertoo varmaankin aika paljon siitä, mitä keho siitä tykkää.

Onko ketään, joka haluaisi vetää mun kanssa pienen herkkulakon? Esim heinäkuun loppuun asti silleen, että sallii itselleen kerran viikossa jotain oikein hyvää ja muuten vedetään perusterveellistä ruokaa tarpeeksi. 🙂

Mitäs muuten pidätte asusta? 🙂

 

Lue myös

X