Mun piti itseasiassa kirjoittaa teille villakangastakista (tai oikeastaan sellaisen metsästyksestä – helpommin sanottu kuin tehty), mutta tästä paitatakista on tullut niin paljon kyselyjä, että ajattelin omistaa ihan oman postauksensa vain sille. Tämä on nimittäin osoittautunut varsin hyväksi ostokseksi ja ilokseni, sitä on edelleen myynnissä, vaikka takki onkin jo vuoden vanha.

Löysin takin erään seuraamani influensserin päältä ja päädyin sen tilaamaan Anthropologien nettikaupasta. Nettikauppa on jenkki, mutta muistaakseni toimitus oli varsin nopea korona-ajasta huolimatta. Tätä myydään näemmä myös Revolven nettikaupassa ja varmaan monessa muussakin. Nämä nyt tuli nopealla googletuksella esiin. Revolven hinnoissa on myös mahdolliset verot yms huomioitu! 🙂

IMG_4754 IMG_4752

Tämä menee niin kivasti niin siistimpien kuin vähän rennompien asujen kaverina. Itseasiassa tuo Revolven sivuston kuva sai mut inspiroitumaan siihen, että yhdistäisin tämän joskus t-paitaan ja korkkareihin.

Tämä viikko on täynnä kaikkea siistiä ohjelmaa. Huomenna on lääkäri rauta-asioihin liittyen ja sen perään sit hauskat kuvaukset. Illalla näytetään vähän meidän kotia eräälle perheelle joka olisi kenties kiinnostunut tuosta meidän seuraavasta projektista. Siinä kun tulee olemaan lähes identtinen pohja meidän kodin kanssa – vaikka talo ulkopuolelta erilainen onkin.

Kiva viikko tulossa siis, en malta odottaa huomista jos ihan rehellisiä ollaan! 🙂

 

X