Xenia's day

Päivän asua ja kuulumisia

Teksti: Anna.fi
Mä heräsin tänään jo seiskan jälkeen ja painelinkin salille jo kahdeksan jälkeen. Pistin uuden (tai no, ei se kovinkaan uusi ostos ole) treenitopin päälleni ja otin teille siitä kuvan. Meikittömien kuvien tykkääjille; tässä teille yksi lapsenmielinen höppänä. 😀

Tein älyttömän hyvän treenin ja sen jälkeen tulin kotiin vain käymään suihkussa ja meikkaamassa, painuakseni lounaalle ystäväni kanssa tällaisessa vaatetuksessa..

takki: Zara
paita: Mango
housut: Zara
Kengät: Tory Burch
laukku: LV
huivi: LV
kaulakoru: Koruhetki

Voi miten tykkäänkään tästä farkkutakista: toimii niin älyttömän hyvin monen jutun kanssa. 🙂

Siihen vain huivi suojaamaan tuulelta (ja sateelta) ja sitten menoksi. 🙂

Käytiin Fratellossa mättämässä ja karmea ähkyhän siitä tuli; ruoka oli kuitenkin aivan älyttömän hyvää, ja hinnatkin oli kohdillaan. Mä söin lounaaksi kalapullia, ja annoshan näytti tältä..

lisukkeena oli parsaa ja muita kasviksia, sekä Hollandaise kastiketta, tää annos vei kyllä kielen mennessään. 🙂

Kotimatkalla käväisin hakemassa Nellyn paketin, ja sovittelin lahjakortilla tilaamaani Elise Ryanin mekkoa (sen löydätte täältä)  päälleni. Tykkään tästä kovasti: hyvänä puolena sanottakoon se, että mitään ei näy läpi, ja mekko pitää kaiken sopivasti ”paikoillaan” (myös sen ähkymahan :D).

Unohdin kuvata sen yhden kaulakorun, mutta sekin näytti todella kivalta. 🙂 Tämän kaulassani olevan helmikaulakorun löydätte tästä.

Vuorokauden näillä hiuksilla olleena täytyy muuten sanoa, että en varmaan koskaan ole ollut näin tyytyväinen. Nää on sellaiset, että tunnen oloni näissä kauniiksi ja se jos mikä on aika paljon, kerta kuitenkin pelkistä hiuksista on kyse. J, joka yleensä toteaa diplomaattisesti, ”oikein hyvät” (aina kampaajan jälkeen siis), kehui näitä ihan älyttömästi, sen on merkattava jotain. 😀

Tänään mulla olisi yksi blogijuttu, jos vain jaksan itseni tästä sohvalta nostaa ja huomenna istuskelua Nooran ja Nooran siskon kanssa. 😀 haha kolme Jennifer Lopezia liikkeellä vai miten se meni?! Käykää muuten lukemassa Bown sivulta tää juttu, niin ymmärrätte paremmin. :DD

Ainiin, muistutuksen sanana vielä siitä Nivean kivoja palkintoja sisältävästä kampanjasta, jossa kannattaa pistäytyä, jos kiinnostusta kivoihin palkintoihin löytyy. Sivulle löydätte tästä!

Nyt maan mainiota perjantaita kaikille! 🙂

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X