*affiliate linkkejä.

Black week jatkuu tänään aivan älyttömän kivoilla tarjouksilla. Mä katsastin *Boozt.comin, *Zalandon ja *Elloksen valikoiman ja kyllä niitä tarjouksia taitaa olla muillakin sivustoilla, mutta näihin kiinnitin ensimmäisenä huomioni. Ensin *Boozt.com, jossa on 60%:n ale tuotteista niin sanotuista last chance tuotteista. Näissä mun valitsemissani oli vielä kokoja jäljellä ja tällä kertaa silmä kiinnittyi pikkumustiin. Kerta kaikkiaan upeita!

pikkumustat

*1 / *2 / *3 / *4 / *5 / *6 / *7 / *8

Näistä pikkumustista silmäni kiinnittyi kaikken eniten numero kolmoseen ja seiskaan. Seiska olisi siitä hyvä, ettei se olisi niin kovin tyköistuva, sillä näin joulun alla kaikki juhlat pitävät sisällään yleensä melkoisen määrän ruokaa. Olen muutenkin ihastunut tuollaiseen A-malliin, joka on lyhyt, mutta väljä, se näyttää mun mielestä tosi kivalta esimerkiksi mustien sukkahousujen ja nilkkurien tai avokkaiden kanssa!

Seuraavaksi *Zalandon päivän tärpit, jotka tänään liittyvät urheilutamineisiin. Siellä on nimittäin sporttimuotia jopa 70%:n alessa seuraavat 24 tuntia! 🙂

lenkkarit

*1 / *2 / *3 / *4 / *5 / *6 / *7 / *8 / *9

Lenkkarihullu ilmoittautuu! Vaikka kovasti pidänkin kauniista nilkkureista tai saappaista, ei se muuta sitä tosiasiaa, että suurin osa päivistä täällä hiihdellään joko lenkkareissa tai muissa matalissa ”järkevissä” kengissä. *Zalandolta löytyi paljon klassikoita ja sit hieman värikkäämpiä yksilöitä. Alesivuja oli valtavasti, joten suosittelen tsekkaamaan jos on mitkään urheiluvaatteet tai -kengät hakusessa!

Ja lopuksi vielä *Ellos, jossa on vaikka mitä aleja. Ensin naistenvaatteita 40%:n alessa:

puserot

*1 / *2 / *3 / *4 / *5 / *6 / *7 / *8

Kauniita puseroita, jotka toimivat niin housujen kuin hameenkin kanssa. Aina ei jaksa pistää mekkoa päälle ja silloin aavistuksen juhlallisempi yläosa tuo asuun sitä jotain. Oma suosikkini on numerot neljä ja seitsemän. Kauniita vaatteita!

Lisäksi Elloksella on alessa tänään

Ylipäänsä kannattaa kurkata sekä *lasten puoli täältä, että *miesten puoli täältä. Lasten puolella paljon leluja ja vaatteita 50%:n alessa eli loistava aika hankkia joululahjoja perheen pienimmille. Tästä tuli mieleeni keskustelu, joka käytiin minun ja tyttäreni välillä aamiaispöydässä. Minä pohdin ääneen, josko joulupukki toisi tytölle uuden, isojen tyttöjen autoistuimen ja hän katsoi minua silmät suurina ja sanoi, että joulupukki tekee vain leluja..Selvä.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

X