vaatetus

Päivän inspiraatioasu

17.1.2017 Teksti: Xenia

inspis
neule / huivi / paita / hattu / takki / saappaat / farkut / hanskat / kännykänkuoret / laukku

Päivän inspisasua Boozt.comin designer salesta, joka käy kuumana vain tänään! Aleprossat jopa 60%, joten nyt on hyvä aika päivittää etenkin niitä vaatekaapin klassikoita,  joita tähän inspisasuun keräsinkin! Helppoja sävyjä ja kauniin klassisia malleja, jotka käyvät vuodesta toiseen. Niistä mä tykkään! 🙂

kaupallisia linkkejä!

Xenia

Instagram

  • Mikään ei voita puhdasta ja raikasta kotia! Lisää blogissa!🌸 #kaupallinenyhteistyö @glade #homedecor #home #glade

xeniasday

Kommentit (6)

Samoin sinne Sari! 🙂

Oot yleensä kivasti yhdistänyt nämä mainostamiset normaalipostauksiin (kerrot arjesta jne), ja toivon jatkossakin sitä 🙂 tämä postaus kun tuntuu vähän tyngältä ja väkisin väännetyltä.

Tämä oli nyt tällainen vinkki minkä sain sähköpostiin vasta päivän postauksen jälkeen. Se on voimassa vain tänään ja huomisen postauksessa siis myöhässä. Nämä voi toki sit aina skipata, mutta mielestäni oli sen verran hyvä kamppis, että koin sen hyväksi ideaksi myös teille jakaa. 🙂

En jaksa ymmärtää miten niin moni jaksaa huomauttaa näistä mainostamisista. Tai tarpeeksi moni, koska silmääni on nyt pistänyt jonkun verran noita asiasta huomauttelijoita. Minulle ainakin on aivan sama, missä/miten/milloin ilmoitat näistä. Ei mene tunteisiin. Minusta on vaan kiva saada tietää jostain hyvästä ale:sta , jos vaikka sattuisi löytymään jotain kivaa tavallista halvemmalla. Ymmärrän kyllä, että kaikki ei jaksaisi lukea pelkistä kampanjoista , muttakun tässä blogissa on paljon muutakin.

<3 Mielipiteitä on toki monia, se on selvä, mutta toki toivon, että nähdään se koko kuva, eikä keskitytä vain niihin juttuihin jotka ei välttämättä juuri sitä henkilöä kiinnosta! :)

Jep! Ihanaa keskiviikkoa sinulle! <3

Samoin sinne Sari! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *