Xenia's day

Päivän kuulumisia

Teksti: Anna.fi

Heipä hei! Nyt on yksi ja varmastikin viikon vaikein työpäivä takanapäin, onneksi näin! 😀 Tulin kotiin ja ihana J olikin jo tekemässä ruokaa, ja lautaselleni päätyikin tällaista ruokaa..

J oli paistanut sipulia, valkosipulia ja jauhelihaa, ja lisänyt sitten punaista pestoa ja vähän ruokakermaa. Oli herkullista! 🙂 Lähdettiin sitten käymään makuunissa, että saisin jotain muuta katseltavaa kuin pelkkää jääkiekkoa. Mitään mieleistä leffaan en löytänyt, joten päädyin sitten pokkarin vuokraukseen iltatekemisen puutteessa. Tänään suunnitelmissa siis mennä aikaisin sänkyyn lukemaan tätä..

Ja tältä näytin meidän makuuni reissulla..

Arvatkaa vaan oliko vaikea vastustaa makuunin irtokarkkeja? Jotenkin tuntuu aina herkutteluviikonlopun jälkeen, et on entistä vaikeampaa olla syömättä karkkia, onko muilla sama juttu? Joku sanoi kerran, että karkkeihin yms lisätään sellaisia lisäaineita, jotka aiheuttaa ihmisille riippuvuutta, ja itseni kohdalla voisin hyvinkin uskoa tätä väitettä.. 😀 Mitäs te meinasitte tänään illalla? Aiotteko katsoa Suomen matsia?

Lue myös

X