Xenia's day

Päivän liikunnat ja palautusta

Teksti: Anna.fi

Iltaa kaikille! Nyt on lenkkeilty ja tehty lihaskuntoa kotona ja olo on ihanan raukea ja väsynyt… Tänään oli pikakävelylenkki, ja voin muuten kertoa, että peppulihaksissa tuntuu.. 😀

Tää viikko on ollut kyllä hieman itsensä patistamista liikkumaan, jotenkin en ole jaksanut samalla tavalla lähteä lenkille kuin yleensä. Lenkin jälkeen tein oman ”palautusjuoman” ja se näytti tältä..

Tuohon menee puoli purkkia maitorahkaa, 1 dl jugurttia ja 100g marjoja (itsellä marjasekoitus). Noita ollaan nyt J:n kanssa vedetty jonkun aikaa, ja hyvää ja ravinteikasta on.. 🙂 Nyt on kyllä silti vielä kova nälkä, joten taidanpi tästä lähteä tutkailemaan jääkaapin sisältöä. Tekee ihan kauheasti mieli suklaata tänään!!Nyt neljä karkitonta päivää, joka kuulostaa tosi laihalta lohdulta, mutta mulle se on paljon.. 😀 Onko siellä muita, jotka yrittää rajoittaa karkkien syömistä? Onko kellään mitään hyviä vinkkejä karkkihimon hallintaa, jos ei oteta mukaan hedelmiä, kun niitä puputan aina, eikä ole tähän mennessä auttanut.. ??

Lue myös

X