Xenia's day

Päivän löydöt!

Teksti: Anna.fi
Kyllähän mä sitten kiikutin ne farkut ja paidan kassalle kun niin kovasti niihin ihastuin. Farkut istui just eikä melkein ja paita oli täydellisen rento, mutta silti tyylikkään näköinen. 🙂 Tässä vielä kuvaa farkuista ja paidasta. Noi farkut on siis todella siniset eikä niin älyttömän tummat joita mulla kaapissa jo onkin aivan tarpeeksi.

 Tuossa on kaunis kultainen kaulus joka on siis paidan juju. Tuosta edestä paita on sellaista liukkaampaa materiaalia ja muuten puuvillaa. 🙂

Farkut olivat niin täydellisen väriset ja hyvät päällä ja kaiken lisäksi niissä oli muutama kultainen yksityiskohta.. 😀

Kierreltiin ystäväni kanssa varmaan viisi ja puoli tuntia ja nyt on jalat ihan poikki. Myönnän kuitenkin poikenneeni hieman tämän viikon ruokavaliosta sillä vedin aikaiseksi lounaaksi muutamia susheja stockalla ja sit juuri ennen kotiin paluuta käytiin nääntyneinä Fazerilla vetäisemässä napaamme katkarapuvoileivät. Tosin käveltiin varmaan kymmenen kilometriä kun näytin meidän uusia kulmia ja sit lähdettiin hietalahdentorin kirpputorille ja sieltä vielä kaivarin kanuunaan (kirppis) ja sieltä kaupunkiin ja sit kotiin. 🙂 Menköön tämän päivän liikunnasta. 😀 Puolivälissä reissuamme pysähdyttiin myös seuraavanlaisissa merkeissä.

Nyt juon kahvia ja odottelen ystäviämme saapuvaksi. Illalla jotain hauskaa tiedossa, jää nähtäväksi että mitä.. 🙂 Mitä teillä on suunnitelmissa?

Lue myös

X