Xenia's day

Päivän paisteessa

Teksti: Anna.fi

Onnistunut kaupunkikierros takana, jonka kunniaksi loihdin oikean juhlavälipalan: smoothieta (joka sisältää maitorahkaa, luonnonjugurttia, ananasta ja vadelmia) ja hedelmiä.

Lähdin ulos lämpimästi pukeutuneena, mutta ei siellä enää niin kylmältä tuntunutkaan. Oltaisiinkohan siis vihdoin menossa kohti kevättä, vai onkohan jo kyse kylmyyteen tottumisesta (toivottavasti ei :D). Tällainen ulkokerrasto tällä kertaa päällä.

Oli pakko käydä Espalla nappaamassa muutamia kuvia, kun kaikki näyttää auringossa niin paljon kauniimmalta kuin siinä harmaudessa ja pimeydessä mitä viimeiset kuukaudet ovat pitkälti olleet.

Kävin myös katsastamassa josko sitä ystäväni kaipaamaa neuletta löytyisi hänen koossaan ja olihan sitä vielä jäljellä. Kyseessä on siis sama neule kuin minulla tässä kuvassa.

Näillä mentiin siis tänään..Täytyy katsoa jos saisin vielä jotain hyödyllistä aikaan (pyykkikori täynnä ja lattialla ajelehtii villakoiria), tai sitten painun lenkille tuulettumaan ja luen vielä vähän. Joka tapauksessa, palaillaan taas pian! 🙂

Lue myös

X