Xenia's day

Päivän ruokia

Teksti: Anna.fi
Tänään en ole poistunut kertaakaan kotoa vaan yrittänyt viettää päivän visusti nenä kiinni kirjassa. Olo on ihan tokkurainen, mutta paljoa ei ole enää jäljellä ja sen jälkeen ajateltiin taas vääntää jotain erikoisempaa iltapalaa kuten itsetehtyä teeleipää tai sämpylöitä. Aamupalaksi tehtiin tänään tällaista..

 Ensin minun versioni eli hedelmäsalaatti turkkilaisella jugurtilla, kanelilla ja hunajalla höystettynä..

 Ja J:n versio eli hedelmäsalaatti turkkilaisella jugurtilla ja auringonkukan siemenillä..

 Torstaina löydettiin super halvalla lohifileetä ja haluttiin kokeilla jotain uutta. Tämän ohjeen löysin googlettamalla pastanjauhantaa blogista ja oli kyllä super hyvää..

Ensin lohifilee nahka alaspäin vuuan pohjalle. Sitten puristellaan päälle hieman sitruunanmehua ja lisätään pippuria ja suolaa. Tämän jälkeen peitetään lohi creme bonjour cuisine sipulisekoitus kastikkeella ja silputaan tilliä päälle. Sitten vain lohi 200 asteiseen uuniin n 20 minuutiksi. Siinä vaiheessa kun kello soi lisäätte vielä pakastekatkarapupussin lohen päälle ja sitten vielä noin 10 minuuttia lisäaikaa uunissa. Alkuperäisessä ohjeessa luki, että katkaravut voi pistää suoraan päälle, mutta monet oli kommentoinut, että tulivat nahkeiksi niin ja tällä tavalla niistä tuli juuri täydellisiä. Eli paistoaika kokonaisuudessaan oli 30 min ja 20 minuutin jälkeen lisätään vasta ravut. 🙂

Suosittelen! Nyt vielä vähän lukuja ja sit jotain iltapalaa. 🙂 Ihanaa lauantaita kaikille!

Lue myös

X