Xenia's day

Päivän yhdistelmät

Teksti: Anna.fi
Kävinpäs tuossa aamupäivällä hieman käsilaukkukaupoilla, ja jippijaijee, mulla on uusi laukku! Kuvailen sitä ja laitan siitä postausta vielä tänään! :)Vinkkinä,  se on UPEA!

Tässäpä asua, jossa läksin laukkukaupoille..

paita: Mango
jakku: Zara
housut: Gina Tricot
laukku: Mulberry
kengät: Tory Burch
kaulakoru: Nelly
kello: Michael Kors

Vaikka ulkona ei vielä olekaan lämmin, meidän kotona on. Valoisuus on hemmetin kiva juttu, mutta auringon porottaminen suoraan sisään ei. Toki, voisin vetäistä kaihtimet alas, mutta sit olisi pimeetä ja sekään ei oo hyvä. 😀 Suomessa on vaan talot rakennettu silmällä pitäen sitä, että on kylmä. Seinät on paksut ja varaa lämpöä niin maan perkeleesti. Loppukesästä pienimmät (ja varsinkin ylimmissä kerroksissa olevat) asunnot on kuin uuneja, ja se lämpö ei lähde millään pois. Asuttiin toissa kesänä vielä pienessä yksiössä kahdeksannessa kerroksessa, ja meillä oli parhaimmillaan sisälämpötilat yölläkin siellä 33 asteen paikkeilla. Joo, tuulettimia on olemassa, paitsi silloin ei, koska kaikki muut ehti ostaa ennen. Pitäisiköhän sitä varautua jo ennakkoon tänä vuonna ja käydä hommaamassa pari tuuletinta, joidenka turvin pärjää sitten, jos tulee oikein kuuma. 😀 Ilmastointi on kyllä kiva juttu, lämmittää talvella ja viilentää kesällä.:)

Tällä en suinkaan tarkoita valittaa lämmöstä, mähän rakastan lämpöä aina, paitsi silloin kun yritän nukkua. 😀 Mä en jostain syystä osaa nukkua ilman peittoa, joten kuumahan siinä väkisinkin tulee. Jotenkin se peitto suojelee mua kaikelta pahalta (WTF?:D). Mähän olen siis aivan lälly, mä pelkään pimeetä ja mun mielikuvitus alkaa aina öisin laukkaamaan. Jos nään painajaista, en uskalla enää nukahtaa, koska pelkään niin paljon. 😀 Voi, nää on hauskoja juttuja näin päivänvalossa, mutta öisin ei.

Onko muilla samoja piirteitä? Onko teidän kämppänne kuin pätsi kesäisin? Miten olette sen ratkaisseet? 🙂

Lue myös

X