Kävin kiertelemässä ja löysin pieniä juttuja kotiin, mistä kohta kuvina lisää. Ulkona oli tällaista asua päällä. 🙂

Takki Hilfigerin, kengät Biancon, laukku Vuittonin, huivi Mulberryn, hanskat Tiger of Sweden. 🙂 Ajattelin siinä kierrellesäni, että käynpä kyselemässä kelloni perään, kun se oli ollut jo kuukauden verran korjauksessa, ja mieletön tuuri: se oli juuri lähetetty Guessin liikkeeseen, eli sain sen taas pitkästä aikaa ranteeseeni. 🙂

Ja kuvaa pelkästä kellosta..

Kävelin kauniissa ilmassa, joka tosin muuttui myöhemmin hieman sateiseksi. Helsinki on kyllä todella kaunis kaupunki, ja kaunistuu entisestään kun mennään kesää kohti..

Kävin syömässä J:n kanssa taas yllätten Picnicissä. Puolustuksekseni voin sanoa, että se on kohtuu edullinen lounaspaikka, ja ihan lähellä koulu jne.:)

Ja välipalaksi vedin tällaista + pähkinöitä joita en kuvaillut. 🙂

Ja sitten ostoksiin. Ostin meille Pentikiltä lasisen säilytyskipon pähkinöitä varten. Meillä on ollut tuosta samasta sarjasta jo kaksi pienempää versiota kahvia ja teetä varten, ja kauniita ovat, joten samoilla mentiin..

Tuon lisäksi hankin meidän isoihin lasisiin maljakoihin hieman sisustuskiviä, jonka päälle asettelin kynttilän..

Tämän lisäksi löysin uuden kuntoiluvehkeen keskivartaloa varten. Tällaista etsiskelinkin jo eilisiltä kuntomessuilta, mutta siellä ei näitä ollut..

Eli Gymstickin hulavanne kyseessä, painoilla ja hierovilla ominaisuuksilla varustettuna, mutta pyörittely ei sen kummempaa ole kuin sillä perusvanteella, mitä varmaankin suurin osa on lapsuudessaan kokeillut (itse olen aina tykännyt:D). Pyörittelin tuossa juuri muutaman minuutin, ja tehokasta on keskivartalolle.Hinta oli 24,90 ja Stockan urheiluosastolta ostin.. Olen huomenna varmaan ihan romuna, kun täällä innoissani pyörittelen tuota.. 🙂 Sellaista haluaisin kysyä, että kiinnostaako teitä kotipostaus kuvina? Videota tänne jo laitoinkin, mutta se taisi olla sen verran yleispiirteinen, että halusin kuulla teidän mielipiteenne?! 🙂

Lue myös

X