Xenia's day

Päivitettyä ihonhoitoa

Teksti: Xenia
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P7200075

En ihan oikeasti käsitä, miten sitä pystyi nuorempana valvomaan ja syömään mitä lystää ilman, että iho sen kummemmin reagoi. Nyt ei tarvita kuin yhdet tai kahdet huonot yöunet niin iho tuntuu saman tien sameammalta ja jotenkin se elinvoimaisen ja hehkuvan ihon saavuttaminen vaatii todella hieman apu(huijaus)keinoja.

Olen jo viime vuodesta asti käyttänyt Yon-Kan kasvojenhoitotuotteita ja käynyt siinä samalla todella säntillisesti Sara H:n hoitolassa Helsingin Kruununhaassa saamassa kasvohoidon, jonka jälkeen on päästy taas aika paljon eteenpäin. Nyt taukoa onkin tullut jo jonkun aikaa ihan tällaisista järkeenkäyvistä syistä, mutta meidän Englannin matkan jälkeen käy mun nokka ihan kirjaimellisesti taas Saran osaavia käsiä kohti.

 

P7200076

Raskaus mullistaa kaiken, myös ihon ja sen kunnon. Mun ihoni voi raskausaikana tosi hyvin, mutta oli selkeästi kuivempi kuin ennen. Nyt taas raskauden jälkeen huomaan etenkin T-alueen rasvoittuvan hieman entistä enemmän. Melkoista vuoristorataa, mutta tässä onkin hyvä huomata se, että hyvin harvalla pysyy iho täsmälleen samanlaisena koko elämänsä ajan. Sen vuoksi mun mielestä onkin hyvä päivittää ihonhoitotuotteita aina kulloiseenkin ihotyyppiin sopivaksi, eikä aina mennä niillä samoilla, etenkään jos tuntuu siltä, että iho ei ole ihan parhaimmillaan niiden avulla!

Mulla on ollut jo pidempään käytössä Yon-Ka Gel Nettoyant -puhdistusgeeli, kauniin ulkomuodonmuutoksen saanut Lotion Yon-Ka kasvosuihke, Defense + kasvoöljy, Hydra N1 kasvovoide ja tehokkaasti silmänympärysten turvotusta laskeva Phyto Contour -silmänympärysvoide.

Nyt Sara halusi kuitenkin antaa kokeiluun Phyto 58 voiteen, joka sisältää paljon rosmariinia ja on ”the ultimate night care to erase all the tiredness”. Kuulostaa aika hyvältä eikös?! Tämä on Hydra N1 paksumpi versio ja toimii aivan ihanasti öljyn päällä aina iltaa kohden. Vaikka olisin kuinka väsynyt, pidän silti aina kiinni ilta- ja aamurutiineista kasvojehoidon osalta, se tekee niin paljon.

Toinen uusi tuote on herkän ja kuivan ihon kirkastava savinaamio Masque 105. Sitä käytetään kerran viikossa kuorinnan jälkeen tai sen sijaan. Tämä naamio tuntuu etenkin tällä hetkellä todella hyvältä juurikin tuon ihon rasvoittuvuuden vuoksi. Iho on raikkaan tuntuinen ja kirkkaampi tämän käytön jälkeen!

Sara H halusi tarjota teille -10% ensimmäisestä kasvohoidosta ja sen yhteydessä tehdyistä Yon-Ka ostoksista lokakuun puoliväliin saakka. Alta löytyy yhteystiedot! Suosittelen lämpimästi, mikäli teillä on haasteita ihon kanssa ja muutenkin; ihon hoitaminen kun on elämänpituinen prosessi!

Mariankatu 26 (Kruununhaka)
00170 Helsinki
+358505950145
sara@sarah.fi

Yon-Ka tuotteet saatu blogin kautta!

X