Xenia's day

”Paketista” paljastuu..

Teksti: Anna.fi
Tai voiko tätä nyt paketiksi kutsua..?

Saatiin kyllä J:n kanssa aikamoiset naurut kun postimies antoi tämän mulle. Ei ole meinaan ihan sen näköinen kuin yleensä. 😀 No, jokatapauksessa, paketin sisältö oli juuri sitä mitä pitikin ja tässäpä kuvat tuotteista..

Paul Mitchellin platinum blonde shampoo, jota oli kehuttu lookfantasticin sivuilla loputtomasti..Nyt mulla on ollut sitä Lorealin silver shampoota, mutta aina on kiva kokeilla jotain uutta..

Redken satinwear, jota tulen käyttämään kosteisiin hiuksiin föönausta ennen sillä sen luvattiin siloittavan, mutta antavan myös tärkeän lämpösuojan. Tämän ostin kaksi vuotta sitten hankkimani Paul Mitchellin skinny serumin tilalle, joka on siis oikeasti kestänyt tämän  kaksi vuotta! 😀

Tätäkin oli kehuttu kovasti lookfantasticin sivuilla ja tämän ostin vastaavan Paul Mitchellin version tilalle, sillä yllättäen kaikki loppuu samaa aikaa. 😀

Tätä haistelin ja kokeilin ensi kertaa Nooralla ja oli ihanan tuoksuista ja antoi mahtavan kiillon. Tämä siis loistava tuote kampauksen viimeistelyyn. 🙂 Ja lopuksi tuttu ja turvallinen tuote jota en vaihda!

Paras tehohoitoaine ikinä! 🙂 Suosittelen kaikille joilla on kuivat ja karheat hiukset. Loistava nimenomaan pidennysten haltijoillekin! Lopuksi putelit vielä somassa rivissä..

 Tänään on siis kivaa pestä hiukset. 😀 Oletteko te muuten tuoteuskollisia vai tykkäättekö kokeilla uusia tuotteita vaikka vanhatkin olisivat hyviä? Mä olen vähän sellainen, että kyllästyn helposti tuoksuihin ja ainahan voi löytyä vielä parempi tuote.. Näkisitte kauan mulla menee aina kun tilaan näitä tuotteita sieltä nettisivuilta.. 😀 Mun pitää aina vertailla ja siellä on se hyvä ominaisuus, että ihmiset jättää kommenttia tuotteiden toimivuudesta. 🙂 Tässäpä vielä kevyttä illallistani.

 Ja jälkkäriksi vetäisin puolikkaan protsku/kuitu patukan. 🙂 Nyt pitäisi vielä vähän jumpata kun salilla jäi lihaskunto osittain kesken postiin kiiruhtamisen vuoksi. Löysin muuten karppista ihan meidän lähikaupasta. Tuli vähän höhlä olo, että ensin kierrän kaikki isot kaupat löytämättä sitä ja sit löydän sen jostain pikkuputiikista. No tärkeintä on lopputulos ja tässähän se on hyvä!

Syksykuntoon projektin kolmas päivä on sujunut hyvin, mitä nyt vähän väsymystä ollut ilmassa, mutta se taitaapi johtua enemmälti siitä että nukuin niin huonosti viime yönä. Minua alkoi muuten tänään kiinnostamaan se, miten te lukijat motivoitte itseänne tällaisissa projekteissa. Itse jaksan kyllä liikkua ja sen suhteen on itsekuria, mutta yleensä tuo syömispuoli ei oikein ole kestänyt kauhean pitkään niiden herkkujen välttämisen suhteen.. 😀 Onko teillä joku vaate mikä päällä haluatte näyttää hyvältä tai vastaavasti joku tilaisuus jossa haluatte häikäistä? Kertokaa te omia motivaattoreitanne. 🙂

Lue myös

X