Xenia's day

Paketti saapui

Teksti: Anna.fi
Tilailin tuossa hieman alle kaksi viikkoa sitten muutamia juttuja Asokselta ja nyt saapui paketti ihan kotiovelle asti. Olen mielettömän tyytyväinen kaikkeen mitä paketti piti sisällään sillä yleensä näin ei ole. Tässä tämä paketin sisältämä ihana paitapusero.

Luulenpa, että tuo sopii minulle vielä paremmin ensi viikolla kun on hiusten värjäys takana. 😀 Lisäksi tilailin Wonderbran alusvaatteita joita Suomesta ei oikein löydy. Pakko sanoa teille kaikille niistä kiinnostuneille, että hinnat on siellä asoksella oikeasti älyttömästi edullisemmat. Minä ostin neljät rintsikat 80 €:lla kun Suomessa niistä saa pulittaa suurinpiirtein saman verran yksistä. 🙂 Toimituskin oli ilmainen ja tuli ovelle asti eli muistin taas nämä Asoksen hyvät puolet. 🙂 Nyt vielä yksi kysymys. Onko kellään ollut käytössä sellaista kiharrusrautaa mikä on läpimitaltaan 32 mm? Tämä Nellyn yksilö..

Kiinnostaa suunnattoman paljon ja varsinkin pidempiä hiuksia ajatellen sillä voisi saada sellaista loivempaa kiharaa aikaiseksi. Nyt olen käyttänyt suoristusrautaa, mutta pidemmillä hiuksilla se ei ole toiminut samalla tavalla ja koska oma kihartimeni on kohta lentämässä kuuta kiertävälle radalle olisi hankittava uusi. Kävin hieman googlettelemassa ja esim Lauren Conradin sanotaan käyttävän tämän kokoista rautaa. ;D Lisäksi mua kiinnostaa tämä tuote.

Too Facedin Lip injection. Joku ruotsalainen blogi suositteli tätä aikoinaan ja koska Diorini on melkein lopussa voisin kokeilla jotain uutta lip plumperia. Jostain vain luin, että tämän käyttö on epämiellyttävää joten kokemuksia otetaan vastaan. 🙂 Nämä molemmat siis Nellyltä johon pääset tästä:

Yritin googletella myös tuota hiuslaitetta amazonista ja sieltä sen löysi halvemmalla mutta postikuluineen se ei sitä enää olisikaan. Antakaa muuten muitakin vinkkejä hyväksi havaitsemistanne lip plumpereista sillä aina on kiva kokeilla jotain uutta tuotetta. 🙂

ps. Neljättä päivää kotona oleskelua, tää alkaa kyllästyttämään vaikka nyt alkaa olemaan jo ihmismäisempi olo. 🙂

Huom: Postaus sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X