Xenia's day

Pakettia Yvesiltä

Teksti: Anna.fi
Sain Yves Rocherilta yhteistyömme merkeissä hieman uutuustuotteita kokeiluun. Kyseessä on uutukainen Organic cosmetics luomusertifioitu tuotesarja, joka sisältää 98% luonnollisia ainesosia.

Tämän tuotesarjan luvataan sisältävän samat hyvät ominaisuudet kuin perinteisillä kauneustuotteilla. Yves Rocher valvoo jokaista tuotantovaihetta voidakseen taata korkean laadun ja käyttöturvallisuuden. Kolmanneksi tuotteille on myönnetty Ecocert luomusertifikaatti, joka näkyy muun muassa siinä, että Yves Rocherilla on erittäin tiukat viljelyä koskevat säännöt. Käytössä on vain orgaaniset lannoitteet ja biologiset torjunta-aineet, ja geenimuunneltujen organismien käyttö on kokonaan kiellettyä.

Sarjan tuotteet eivät siis sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, geenimuunneltuja ainesosia, silikoneja, eivätkä mineraaliöljyä.

Ja niihin saamiini tuotteisiin..

Sain nämä eilen, joten olen kokeillut vasta puhdistusainetta ja kasvovoidetta. Iho tuntui kosteutetulta niiden jälkeen, joten so far so good. Seuraavat tiedot siis pressitiedotteesta kun en ole vielä omaa käsitystä voinut luoda. Tuotteet vasemmalta alkaen..

Refreshing Gel Cleanser – with organic aloe vera / a 4,90 €

Hellävarainen ja rauhoittava puhdistusgeeli, joka virkistää ihosi aamuisin ja puhdistaa meikin iltaisin. Sopii myös herkälle silmänympärysiholle. Kosteuttava, luomuviljelty Meksikon aloe vera takaa sen, että ihosta tulee pehmeä ja puhtaan tuntuinen.

Gentle Body Scrub / a 6,90 €

Pehmeä kuorinta-aine sisältää luonnonmukaista mantelia, joka poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet.

Moisturizing Body Lotion – with organic aloe vera / a 6,90 €

Vartaloemulsion kevyt ja ilmava koostumus imeytyy ihoon hetkessä. Aloe vera takaa sen, että iho pysyy pidempään kosteutettuna.

Velvety Facial Moisturizer – with organic aloe vera / a 6,90 €

Sametinpehmeä kasvovoide sisältää luomuviljeltyä Meksikon aloe veraa, joka kosteuttaa välittömästi ja antaa sille uutta elinvoimaa. Iho on pehmeämpi, virkeämpi, sileämpi ja luonnollisen heleä.

Yves Rocher lupaa istuttaa yhden puun jokaista ostettua Organic cosmetic tuotesarjan tuotetta vastaan. Heillä on tavoitteena istuttaa yhteensä 50 miljoonaa puuta vuoteen 2015 mennessä YK:n UNEP:in  Plant for the planet kampanjan merkeissä.

*Kaikki luomusertifioidun tuotesarjan tuotteet löydät täältä. Ja hei, muistakaa se YRXENIA alekoodi, jolla saatte 7,5 €:n ylittyessä 20%:n alennuksen. 🙂

Tuon uutuussarjan lisäksi sain kokeiluun uutukaisen Sublime Skin BB Cream (a 10,90 €) tuotteen..

En ehtinyt vielä kokeilla kun kädelle, mutta tuoksu on ainakin todella miellyttävä. Tämän tuotteen tulisi pressitiedoitteen mukaan.

– kosteuttaa
– tasoittaa väriä
– siloittaa
– heleyttää
– häivyttää
– suojaa

Kuulostaa kieltämättä hyvältä. Tämän BB tuotteen löydätte täältä. Mielenkiinnolla kokeilen tätä, aikaisempaa käyttökokemusta ei ole kuin Lumenesta, joka oli liian vaalea omaan ihooni. Tosin, nyt olen jo paaaljon kalpeampi kuin alkukesästä eli uusi kokeilu voisi olla paikallaan. Tällainen voide voisi olla aivan parhain esim aurinkolomilla kun ei halua tukkia ihohuokosiaan meikillä, joten toivotaan, että toimii näillä kasvoilla. 🙂

Ja hei, tsekatkaa tämä:

Eli tuon plant for the planetin luvut näkyy reaaliajassa. Aivan älytöntä! Melkein ollaan tuon tavoitteen kanssa puolivälissä!! Tämän osion näette täältä.

Nyt taidan mennä pesemään unihiekat näillä tuotteilla pois, joten mukavaa torstaita! Mihin tääkin viikko on mennyt?? 🙂

Hi guys! I’ve been cooperating with Yves Rocher for a while and yesterday I got some nice products from them. This is a new Organic Cosmetics series, with organic aloe vera. Yves Rocher is also making progress in this planet. They are participating in United Nations Plant for the planet campaign which means that Yves Rocher is planting one tree per every sold organic cosmetic product. Besides these products, I also got Sublime Skin BB cream which promises to do everything for your skin. 🙂 Now I’ll start my day, hope you’ll have a nice and energetic day!:)sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X