Xenia's day

Paluu arkeen!

Teksti: Anna.fi

Nyt olisi töihin lähdön aika ja kumma kyllä ei kauheasti edes väsytä. Meillä on J:n kanssa enää kaksi viikkoa töitä ja sit on loma, ihan mieletöntä! Jotenkin tuntuu, että olen painanut pää kolmantena jalkana joka paikkaan, joten sellainen täydellinen rentoutuminen tekee terää! 🙂 Tänään on luvattu lämpimiä säitä, joten pukeutuminenkin on sen mukaista. Tosin toimistossa on sen verran viileetä, että on pakko ottaa jakku mukaan..

Tänään pääsen vasta kuudelta töistä, mutta vaikka mikä olisi, pakotan itseni salille. Nyt on kyllä kunnon treenin aika sanon minä.. 😀 Mitäs teillä on tänään luvassa? Ketkä kaikki uskoo siihen, että nyt alkaa loppukesän kestävät helteet? Kesän sää näyttää kyllä yleensä toistavan melko samanlaista kaavaa. Mitä nyt muistelen juhannuksia taaksepäin, niin ainakin neljä viimeisintä olen viettänyt osittain sateessa, enkä koskaan helteissä. Mutta sitten on juhannuksen jälkeen alkanut lämpimämmät kelit, joten toivotaan todella, että lomat on ajoitettu sopivasti tänä vuonna. Mikä on teidän ehdoton lempparitekeminen lomalla? Mä haluaisin lähteä J:n kanssa viikoksi J:n lapsuudenkotiin kun siellä on niin rauhallista ja rentouttavaa olla. Se on luonnon helmassa ja järven rannalla, joten oikein suomalainen kesäpaikka parhaimmillaan.

Nyt riittää kuitenkin unelmointi, eli palaillaan ajastetun postauksen kanssa päivällä. 🙂 Aurinkoista maanantaita kaikille ja jaksamisia arkeen paluussa! <3

Lue myös

X