Xenia's day

Paluu vanhoihin aikoihin / asu

Teksti: Xenia

Muistatteko kun joskus nelisen vuotta sitten napsittiin kuvat aina sisätiloissa ja ihan itse tietysti. Mulla ei ollut edes itselaukaisinta, vaan nappailin kuvia ajastinta käyttäen. Siihen saikin uppoamaan paljon aikaa kun ensin piti löytää hyvä paikka kameralle ja sen jälkeen varmistaa että koko kroppa on kuvassa. Puhumattakaan sitten valoituksista. Kysymyksenä onkin se miksi ihmeessä en hankkinut itselaukaisinta silloin? 😀

Nykyiseltään kun olen päivät lähinnä yksin, tulee asuja kuvattua lähinnä viikonloppuisin jos mennään jonnekin missä on kiva kuvailla. Tän viikon alusta päätin kuitenkin mennä hieman ajassa taaksepäin ja nappasin asukuvat ennen kuin lähdin asioille. Nyt löytyy sentään itselaukaisinkin, joka on kätevästi kännykässä. Aina ei ihan pysy perillä siiten miten kaiken maailman tekniikka toimii, mutta pääasia että toimii!

P4250114-2P4250113P4250115P4250109

takki: H&M

farkut: H&M (nämä)

neule: Marks & Spencer (tämä malli)

kengät: Ellos (nämä)

laukku: Chanel

Koin myös sen että toisin kuin neljä vuotta sitten, en osannut hymyillä lainkaan tuolle yksinäiselle kameralle. Jotenkin se on huomattavasti luonnollisempaa ja tulee ihan itsestään jos kameran takana on vaikkapa oma mies.

Tavallaan kaipaan näitä aikoja kun blogit olivat jotenkin aavistuksen omatekoisemman näköisiä, ymmärrättekö mitä tarkoitan? Tai no, omassa blogissa nyt ei muutenkaan ole mitään sen ihmeellisempiä muotikuvia, en jotenkin näe niitä mun jutuksi (saatikka olisi oman tyylini kanssa muutenkaan niihin välttämättä sopiva), mutta silti, joskus ne vanhat ajat kun blogia saattoi tehdä ihan omin avuin vaikkapa olohuoneesta käsin muistuvat mieleeni..

Mitäs mieltä te olette? Onko tällaiset itselaukaisimella otetut kuvat silloin tällöin ok vai haluatteko mieluummin nähdä muiden kuvaamaa materiaa mitä tulee asukuviin? 🙂

Mukavaa torstaita kaikille!

sisältää kaupallisia linkkejä

Lue myös

X